REKLAMI GEÇ

Davutoğlu bu akşam Denizli’de

Davutoğlu bu akşam Denizli’de

7 Haziran Seçimleri için Türkiye turundaki Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu akşam saat 18.00’de Denizli’de. Davutoğlu için Ak Parti Denizli iddialı hazırlıklarını tamamladı. İl Başkanı Tin, mitingin Türkiye’nin en büyük mitinglerin biri olacağı konusunda iddialı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2015 Çarşamba, 12:01

Ak Parti Denizli teşkilatının, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Günlerdir yoğun bir şekilde bu mitinge hazırlanan Ak Partililer, kalabalığı ve görkemiyle Türkiye’nin en büyük mitinglerinden birini gerçekleştirmek adına iddialı.

Teşkilatın başındaki isim Şahin Tin, 2006’daki il kongresini, Türkiye’de ilk kez stadyumda düzenlemiş, o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede Denizli’de 15 bin Ak Partili bir araya gelmişti.

Başbakan Davutoğlu’nun bu akşam saat 18.00’de Özay Gönlüm Meydanı’nda gerçekleştireceği mitinge saatler kaldı. Davutoğlu bugün ilk mitingini Kütahya’da gerçekleştirecek. Ardından Uşak’ta partilileriyle bir araya gelecek olan Davutoğlu, daha sonra Denizli’ye hareket edecek.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, Denizli’ye ikinci kez geliyor. Başbakan sıfatıyla ilk kez 1 Şubat’ta Denizli’ye gelen Davutoğlu, bu kez Denizlili seçmenden Genel Seçimler için destek isteyecek.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı