REKLAMI GEÇ

Okkaya eşinden de büyük destek görüyor

Okkaya eşinden de büyük destek görüyor

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sinema Oyuncusu, Siyasetçi, Veteriner Hekim Emin Okkaya’nın eşi Hülya Okkaya, “Herkesin derdini kendi derdi, sevincini kendi sevini bilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 15:55

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Emin Okkaya, siyasi çalışmalarında en büyük desteği eşi Hülya Okkaya’dan alıyor. Yaklaşık 10 dizi ve filmde rol alan, Okkaya, Özellikle Acıpayam, Çameli, Beyağaç, Tavas, Kale, Serinhisar’da da biliniyor ve yakından tanınıyor. AK Parti Denizli Milletvekili Veteriner Hekim Emin Okkaya ile 25 yıllık evli olduklarını ifade eden eşi Hülya Okkaya her zaman eşine destek olduğunu, seçim sürecinde de destek olmaya devam edeceğini söyledi. Emine Okkaya, “3 oğlumuz vardı. Bir tanesini kaybettik. Çok mutlu bir aile tablomuz vardı. Acılı bir olay yaşadık ve talihsiz bir kaza sonrasında evladımızı kaybettik. Emin Okkaya, çok aktif, çok çalışkan, çok yönlü, insanı insan gibi gören bir insandır. Bunu eşi olduğum için değil, gerçekten yapı gereği o şekilde olduğu için söylüyorum” dedi.

BU DÖNEM DE KAZANACAĞIZ
Eşinin sinema, siyaset ve radyoculuk gibi çok yönlü çalışmaları olduğunu aktaran Hülya Okkaya, “Herkes tarafından sevilen bir kişiliği vardır. Bu dönem de kazanacağız. Onu bu konuda her zaman destekledim, destekliyorum. Herkesle iyi diyalogları olan bir insandır. Herkesin işine koşar, herkesin derdini kendi derdi, sevincini kendi sevinci bilir. Kesinlikle insan ayrımı yapmaz. Yardımsever ve sevecen bir kişiliği vardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı