REKLAMI GEÇ

Kampanyanın lokomotifi Zeybekci

Kampanyanın lokomotifi Zeybekci

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti teşkilatları, seçime sayılı günler kala çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Zeybekci’nin düzenlediği mitinglerde gündem konularından biri de 250 lira taksitle 25 bin konut projesi… Halkla buluşmalarında projenin ayrıntılarını anlatan Zeybekci, ilçelerde de konut yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2015 Perşembe, 14:38

AK Parti seçim kampanyasını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin önderliğinde sürdürüyor. Sahada çalışan ekiplerin yanı sıra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bir gün içinde birkaç miting düzenliyor, etkinliklere katılıyor.

İlçelerde ve mahallelerde mitingler düzenleyen Zeybekci, halkın en çok merak ettiği konuların başında gelen 250 lira taksitle 25 bin konut projesini ayrıntılarıyla anlatıyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, son olarak Acıpayam’a gitti. Zeybekci’ye, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizi Milletvekili Adayları Nurcan Dalbudak ve Osman Yüceliş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

ic-1

Acıpayam ziyaretine halkla pazaryerinde buluşarak başlayan Zeybekci, daha sonra Darıveren, Dedebağı ve Yeşilyuva mahallelerine geçti.

Bakan Zeybekci, Denizli’ye dönüşünde Şemikler Mahallesi’nde tapu dağıtım törenine katıldıktan sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Esentepe pazaeryerinde vatandaşlarla buluştu.
Bakan Zeybekci, son olarak Aktepe Mahallesi’nde Sarı TOKİ’ler önünde vatandaşlara hitap etti.

ic-2

“DENİZLİ’NİN KONUT İHTİYACINI KARŞILAYACAK”
25 bin konut projesinin Denizli’de ses getirdiğini ve büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 2005 yılında yaptıkları çalışmalarla bu günü gördüklerini ve konutların alt yapısını oluşturduklarını söyledi.

Bakan Zeybekci, “Denizli’de doğacak konut ihtiyacını o günlerden görerek, çevre yolları ve raylı sistem üzerine çalışmalara yaparken, konut alanlarını işaretlemiştik. Büyük heyecan oluşturan konutlarımız, Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Sarayköy sınırları içinde olacak.
Serinhisar, Acıpayam, Çivril ve Sarayköy ilçelerinde de konut yapılacak. Diğer ilçelerden de yoğun talepler var. Şimdiden 250’yi çoktan geçen ilçelerimiz var. Oralara da konut yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı