REKLAMI GEÇ

Rozetini Uçar taktı

Rozetini Uçar taktı

AK PartiDenizli Bilal Uçar, seçim çalışmalarına Acıpayam’da devam ederken, partiye katılan Mehmet Oğulmuş’a rozetini taktı. Oğulmuş da, 10 kişinin daha AK Parti’ye katılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 15:55

Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden ve mahalle halkının sorunlarını dinleyen AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Eskiköy ziyaretinde partiye katılan esnaf Mehmet Oğulmuş’un rozetini taktı. Oğulmuş’u kutlayan Uçar, AK Parti’ye katılımların artarak devam edeceğini vurguladı.

Eskiköy Mahallesinde bulunan Konyalı Kıraathanesinin sahibi olan 52 yaşındaki Mehmet Oğulmuş , AK Parti saflarına katıldığı için mutlu olduğunu söyleyerek, “AK Parti’ye katıldığım için çok huzurluyum ve mutluyum. Benimle birlikte partide 20 kişi daha üye olacak. Durmak yok yola devam” dedi.

UÇAR’DAN HASTA ZİYARETİ
Milletvekili Bilal Uçar, Eskiköy Mahallesi’nde iki vatandaşı hasta yatağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.80 yaşındaki Süleyman Kızılhan’ı ziyaretinden dolayı Uçar’a teşekkür ederek, bu yaşına kadar sol partilere oy vermediğini ifade etti. Kızılhan, “Bilal Uçar vekilimiz buralara kadar gelerek bizi yalnız bırakmadı. Onların hatırı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oyumuz AK Parti’ye olacaktır. Mecliste 400 milletvekili sayısına ulaşmamız dileğiyle oy kullanacağım” diye konuştu.

95 yaşındaki Ali Kurt da, Milletvekili Uçar’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, hayır duasında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı