REKLAMI GEÇ

Tin: Sözümüz sözdür noter tasdikine gerek yok

Tin: Sözümüz sözdür noter tasdikine gerek yok

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “emekliye yılda iki ikramiye” vaadinde bulunması ve bunu noterden tasdik ettirmesini “Bizim sözümüz sözdür, noter tasdikine gerek yok” sözleriyle eleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 12:05

AK Parti İl Teşkilatı, ilçe danışma kurulu toplantılarına Çal ve Çivril’de devam etti. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Yürütme Kurulu üyelerinin katıldığı toplantılarda, parti içi çalışmalar gözden geçiriliyor.

TİN: SÖZÜMÜZ SÖZDÜR
Çal İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’ndaki konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında emekliye birer maaş ikramiye vereceğiz” sözünü eleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Siz, hangi dönemde ne verdiniz ki, şimdi ne vereceksiniz? Cebimizdeki paraları enflasyona çaldırdınız. Bu ülkede bir gecede yüzde 7000 faizlerin ödendiği günleri unutmayın. Halkımız bu insanlara hala kanıyorsa bizlerin onlara söyleyebilecek tek bir kelimesi yok. Bu iktidar kadar emeklinin yanında olan başka bir iktidar daha yoktur. Emeklilerimiz maaşlarını almakta zorlanıyordu. İktidar olamamışlar ki, iktidar olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlar. Bizim anlatacak, bizim gösterecek çok hizmetimiz var. Sözümüz de sözdür. Noterden tasdike falan gerek yok” dedi.

“7 HAZİRAN İÇİN ÇOK ÇALIŞIN” ÇAĞRISI
Daha sonra Çivril’e geçen heyet, burada Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep tarafından karşılandı. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile koordineli bir şekilde çalışıp, daha çok hizmetin gelmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmalarında, Çal ve Çivril özelinde yapılacak çalışmaları anlattı, “7 Haziran seçimleri için çok çalışın” çağrısında bulundu.

Yorumlar

Nurettin Çalık   -  Bağlantı 28 Mart 2015, 21:09

doğru sözünün eridir a ke pe. 2002 seçimleri önceside ‘dokunulmazlıklar kalkacak, lojman, makam aracı saltanatı son bulacak” diyen Tayyip Erdoğan değilmiydi? 13 yıl geçti. Evet sizin sözünüzde Noter tasdikine gerek yok. Çünkü tutmuyorsunuz.

vatandaş osman   -  Bağlantı 28 Mart 2015, 14:11

biz AKP sözünü biliriz sayın tin.kayalık cad.denizlinin örnek caddesiydi bir daha kazma kürek vurulmayacaktı.gelin görün örnek caddeye bir bakın.

emekli   -  Bağlantı 28 Mart 2015, 13:53

ben çalışan bir emekliyim ama ne hikmetse her ay çalışıyor diye kesinti ayrıca birde adını bilmedigimiz kesinti oluyor yetse çalışırmıyım sizi neden rahatsız etti emekliye verilcek ikramiye sanki çok para veriyorsunuz karışma verilecek ikramiyeme

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı