REKLAMI GEÇ

Türkiye ortalamasının üzerinde oy istedi

Türkiye ortalamasının üzerinde oy istedi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’den Türkiye ortalamasının üzerinde oy istedi ve ekledi: Bu da yetmiyor. Bütün Türkiye’nin Denizli’ye bakması lazım.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2015 Pazar, 18:33

AK Parti’nin ilçe ve semt mitinglerine devam ediyor. Bu mitiglerden birisi Sevindik Üçkahveler mevkisinde yapıldı. Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2004’te siyasi yürüyüşe başladığı dönemde burada yaptığı konuşmadaki “güneş Sevindik’ten doğacak” sözüne vurgu yaptı. 2023 hedeflerine yine Sevindik’ten yürüyeceklerini ifade eden Zeybekci, Türkiye’nin geldiği ekonomik seviyenin çok çok üstüne çıkacağını kaydetti.

2023 hedefleriyle hem Türkiye’nin hem Denizli’nin bugünkü seviyelerinin tahmin edilemeyecek derecede büyüyeceğini belirten bakan Zeybekci,Denizli’nin şimdiye kadar olduğu gibi yine hakettiğini alması için siyasetin birinci masasında kalması gerektiğini söyledi. Bakan Zeybekci, “Biz, ‘Denizli siyasetin lider şehirlerinden birisi olacak’ dedik, oldu. Şu anda hükümetin 1. masasında oturan bir Denizlili var” dedi.

Konuşmasında, “Denizli siyasetin lider şehri olmaya devam etsin mi? Denizli milliyetçiliği yapmaya var mıyız? Hep beraber o Denizli şemsiyesi altında toplanmaya var mıyız? Sevindik olarak hep beraber Denizli’yi daha da ileri taşımaya var mıyız’ diye soran Zeybekci’ye alanda bulunanlar, “varız” diye cevap verdi.

“DENİZLİ ŞEMSİYESİ ALTINDA TOPLANACAĞIZ”
7 Haziran’da sandığa gidildiğinde önce Denizli milliyetçiliği yapılmasını isteyen Bakan Zeybekci, “Denizli’nin menfaatini düşüneceğiz. Allah, Denizli’miz için, Milletimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin. Denizli milliyetçiliği yapacağız. Millet ne derse başımızın tacıdır. Ne sağına ne de soluna, ne virgül ne de nokta koruz. Olduğu gibi alırız, başımızın tam üstüne koruz. Başka şehirlere bir bakın. Mesut Yılmaz Başbakan ANAP 3-0, aynı Rize AK Parti iktidar, Recep Tayyip Erdoğan Başbakan yine 3-0. Karadeniz’in uşağı akıllıdır. Kayseri, Konya da aynı. Gaziantep, Kütahya, Erzurum, Trabzon, Samsun şöyle bir bakın yüzde 60’ın üzerindeler. Allah’ın izniyle eğer Denizli’nin 7 Haziran’da Türkiye ortalamasının üzerine çıkması yetmiyor. Bütün Türkiye’nin Denizli’ye bakması lazım” diye konuştu.

denizli-ak-parti-sevindik-zeybekci-ic

DENİZLİ SAĞLIK KENTİ OLACAK
Denizli’nin bölgenin en büyük sağlık merkezi olacağını vurgulayan Bakan Zeybekci, “1000 yataklı şehir hastanesi kamu idaresi ile özel sektör ortaklığında yapılacak. 2 bin 500 personelle çalışacak olan hastane, modern ve ileri tıp teknolojileri ile donanacak. Denizli, Burdur, Muğla, Aydın ve Isparta’da yaşayanlara da hizmet veren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastaneleri ve Şehir Hastanesi ile birlikte, Denizli; Merkez ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çivril, Tavas, Servergazi, Sarayköy Devlet Hastaneleri,Kadın Doğum Hastanesi, Pisikiyatri hastanesi,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi sayesinde tam bir sağlık merkezine dönüşecek” ifadesini kullandı.

“SÖZLER TUTULDU”
Mitingde konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da, muhalefetin sadece vaadlerde bulunduğunu, ancak bunların içinin boş olduğunu, kendilerinin ise Denizli için hayal edilenleri gerçekleştirdiğini, verilen sözleri tuttuklarını, hükümetiyle, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleriyle hizmet ürettiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı