REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den fabrika ziyaretleri

Zeybekci’den fabrika ziyaretleri

Tavas ve Güney mitinglerinin yanı sıra Denizli merkezde tekstil fabrikalarında çalışan işçilerle bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, konut hamlesini anlattı, Denizli için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2015 Pazartesi, 18:59

Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Tavas ve Güney ‘de gerçekleştirdiği mitingte, dün açıkladığı konut hamlesini detaylarıyla anlattı. Denizli’de 250 lira aylık taksitle 25 bin adet konut yapacaklarını kaydeden Bakan Zeybekci, bu konuda kendisine yöneltilen soruları da tek tek yanıtladı.

ic-2

Fabrika ziyaretlerinde de çalışanlara seslenen Zeybekci, “25 bin konutu Merkez Efendi, Pamukkale Honaz, Sarayköy sınırları içinde yapacağız, Laodikya antik kenti devamındaki tepeler, Pamukkale Ovalı tepeler ile Göveçlik, Kocabaş, Gürlek Köyü sınırlarında olacak. İlk gün Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerine çok sayıda başvuru olduğunu öğrendik. Denizli için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı