REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’UN ALTYAPI SEÇMELERİ BAŞLADI

BELEDİYESPOR’UN ALTYAPI SEÇMELERİ BAŞLADI

Belediyespor’un amatör futbol liglerinde mücadele eden takımların altyapısını oluşturmak amacıyla başlayan seçmelerim ilk gününde izdiham yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2011 Perşembe, 15:15

Çarşamba günü başlayıp Cuma günü bitecek olan seçmelerde, 1993-1994-1995 ve 1996 doğumlu gençler deneniyor. 3 gün boyunca sürecek olan seçmeler, Denizli Belediyespor’un Kınıklı semtinde ki altyapı tesislerinde gerçekleştiriliyor. İlk günde ki kalabalıktan dolayı izdiham yaşanırken, gençlerde yeteneklerini gösterebilmek için uğraş verdiler. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Balım ile Altyapı Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, antrenörler İsa Bay, Ali Kepenek, Zinnur Hoşsöz, Mustafa Kocabaş ve Volkan Aktürk gibi amatörün içinden gelen tecrübeli isimlerin gözetiminde yapılan seçmelere, Denizli ve Türkiye’nin dört bir yanından gençler katıldı. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Balım, ilk gün 150 dolayında katılımın gerçekleştiğini belirterek, ‘ Denizli Belediyespor’un gençlere olan yatırıma ve değere verdiği önemin bir göstergesidir bu. Geçen sezon şampiyon olup 2.lige çıkan Denizli Belediyespor’un ilk 11’inde amatör takımlardan alınan 4-5 futbolcu görev aldı ve çok da başarılı oldular. Denenmeye gelen gençlerde çok yetenekliler olduğunu tespit ettik. Bu isimler üzerinde yoğunlaşıp, yetenekli isimleri Türk futboluna kazandıracağız’ dedi. Denizli Belediyespor’un yaz spor okulları futbol branşında miniklere yönelik çalışmaların ise 4 Temmuz 2011 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Belediyespor’un gurur kaynakları
Bursaspor ve Konyaspor’da oynayan ve hafta içinde Denizlispor ile anlaşan Veli, Bursaspor ve Antalyaspor’da görev alan Yenal, Bursaspor’a giden kaleci Yavuz, İstanbul Büyükşehir Bld. Spor’da oynayan Kadir, Denizli Belediyespor’da yıldızı parlayıp önce Denizlispor’a sonra Galatasaray’a giden Çağlar ile Belediyespor’dan Denizlispor’a gidip başarılı olan Fatih Yiğen, Engin Memişler, Süleyman Ongun, kaleci İsmail Şahmalı, İsmail Konuk, İsmail Baydil ve Ali Helvacı Denizli Belediyespor’un gurur kaynakları oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı