REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’un gençleri iyi yolda

Denizli Belediyespor’un gençleri iyi yolda

Denizli Belediyespor’un Akademi Ligine katılacak olan 4 takımı, Aydınspor 1923’ün Akademi takımları ile yaptığı hazırlık maçlarının ikisini kazandı, ikisini kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2012 Cumartesi, 14:48

1 Eylül’de başlayacak olan 2012 – 2013 sezonu Coca-Cola Akademi Ligi’ne katılacak olan ve Batı (A) grubunda yeralan Denizli Belediyespor, Aydınspor 1923’ün Akademi Ligi takımları ile 4 hazırlık maçı yaptı. Aydın’da ki maçlarda Denizli Belediyespor U 15 takımı 3-2 galip gelirken, U-16 takımı ise 5-2 yenildi. Denizli Saraçoğlu Stadı’nda ki maçlarda ise Denizli Belediyespor U17 takımı sahadan 5-3 mağlup ayrıldı. U18 takımı ise rakibini 1-0 yendi.

Denizli Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü ve Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı, kendileri ile aynı grupta yeralan Aydıspor 1923’ün Akademi Liglerinde ki takımları ile yaptıkları hazırlık maçlarında, eksiklerini gördüklerini belirterek, ‘Liglerin başlamasına iki hafta kaldı. Skorlar önemli değil. Takımlarımıza yeni kazandırdığımız isimler var. Mevkilerinde deniyoruz’ dedi. Denizli’de ki karşılaşmaları Denizli Belediyespor Altyapı Sorumlu Yöneticilerinden Metin Karakurt ile Amatör branşlardan sorumlu yöneticisi Akın Çelik birlikte izlediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı