REKLAMI GEÇ

Vekil Uçar’ın kardeşi Pamukkale’ye müdür oldu

Vekil Uçar’ın kardeşi Pamukkale’ye müdür oldu

Beyaz cennet Pamukkale’ye Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar’ın kardeşi Mustafa Uçar, müdür oldu. Önce cami imamlığı yapan, sonra Acıpayam İlçesi İl Özel İdare Müdürü olan Mustafa Uçar, Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olarak atandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2012 Pazartesi, 16:36

Beyaz cennet Pamukkale’ye Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar’ın kardeşi Mustafa Uçar, müdür oldu. Önce cami imamlığı yapan, sonra Acıpayam İlçesi İl Özel İdare Müdürü olan Mustafa Uçar, Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olarak atandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçen yıl eylül ayında güvenlik görevlisi tarafından makam otomobiliyle Pamukkale’ye giriş kapısından alınmamasının ardından, Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olan Nevzat Sallıo tepkiler üzerine görevinden ayrıldı. Sallıo’nun yerine İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Himmet Şefik Akder, bir süre vekaleten işletme müdürü olarak görevlendirildi. Geçen hafta ise Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürlüğü’ne Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar’ın kardeşi Mustafa Uçar atandı. Daha önce Pamukkale Beldesi’ndeki Aşağı Cami’de imamlık yapan Mustafa Uçar, önce İl Özel İdaresi’ne, sonra da Acıpayam İlçesi Özel İdaresi Müdürü oldu. son atamayla Uçar, Pamukkale’ye işletme müdürü olarak görevlendirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, atamadan Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar’ın haberi olmadığını ileri sürerek, “Mustafa Uçar, değerli ve kıymetli bir arkadaşımız. Pamukkale önemli bir yer. Buraya güvendiğimiz ve sağlam biri gerekiyordu. Pamukkale’de görev yapmak kolay değil, gece gündüz demeden çalışacak ve ağır bir konumu var. Mustafa Uçar’ın bizden talebi olmadı. Biz kendisini çağırıp, görevi kabul etmesini istedik. Milletvekilimiz Bilal Uçar’ın atamadan haberi bile olmadı” dedi.

Yorumlar

ruhi   -  Bağlantı 15 Ocak 2013, 09:35

gayet iyi bir atama olmuş neden bazı insanlar gocunuyor bundan anlamak mümkün değil.Genel manada söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz.allah korkusu olan insanların güvenilir olduğuna inanıyorum

zeynel kan   -  Bağlantı 31 Aralık 2012, 22:28

ne var bunda moğultay ülkücülerimi kadrolara alacaktık demişti. şimdi Akp solcularımı alsaydı. en güzelini yapmışlar.

Necati   -  Bağlantı 28 Aralık 2012, 09:29

Müftü olsaydı daha şık olurdu, ama bu geçiş olabilir….

ULAS BARDAKCI   -  Bağlantı 26 Aralık 2012, 18:00

YUH DİYORUM ÇÜŞ DİYORUM DAHADA BİŞEY DEMİYORUM…

Mustafa   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:57

Bu hocanın camisinin karşısında dükkanımız vardı. Ben çocuktum o zamanlar ama cami imamı olup caminin yanında bakkal işleten birinin müdür olması ne kadar normalse kardeşinin atamadan haberi olmaması da o kadar normal.

hüseyin söylev   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:52

AKP NİN TEMEL POLİTİKASI İŞE GÖRE ADAM DEGİLDE AKP YE GÖRE PARDON AKPLİ ADAMA GÖRE İŞ …YE MEMET YEEEE

Mert   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:23

Adem bey, ben Imam hatiplilerden daha güvenilir bir insanim bu görevi ben bu sahisdan daha güvenilir olarak yaparim ben Imanimla ne kadar eminsem bu isi dürüstce yapacagima o kadar eminim, bu görev bana verilsin ben yaparim, öyle bos bogazlik yapma, lokmani agzina göre götür kücük lokma ye

zafer   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 09:56

Mustafa Uçar’ın diploması bu görev için yeterli mi acaba? Bu tarz önemli görevler için kriterler nelerdir insan merak etmiyor değil hani.Bu işi yapabilecek kapasitede başka insan kalmamış mı memlekette?

saygın   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 09:45

Her yere imamları bademleri doldurdunuz bu kadar da kadrolaşma olmaz yuh artık.

demir kandemir   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 09:05

Haaaa çok inandımmm

Ahmet   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 18:14

Turizm meslek yüksek okulundan mezun yeğenim boşta gezerken turizmle uzaktan yakından alakası olmayan kimselerin bu göreve atanması sizce hakmı ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı