REKLAMI GEÇ

Kebapçı Pala sınırları zorluyor: ATV üzerinde kebap keyfi

Kebapçı Pala sınırları zorluyor: ATV üzerinde kebap keyfi

Denizli’nin sıra dışı kebapçısı ‘Kebapçı Pala’ sınırları zorlayan etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Kısa süre önce drone ile ciğer servisi yapan ve ülke gündemine oturan Pala ve Ali Usta, bu kez de ATV üzerinde kebap yaptı, sosyal medyada gündem oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2022 Cumartesi, 13:28

Denizli’de kebapçı denince akla gelen ilk isimlerden biri Kebapçı Pala, sınırları zorlayan içerikler üretmeye devam ediyor. Verdiği hizmetle takdir toplayan Kebapçı Pala, çektiği videoları sosyal medya hesabında paylaşarak izleyenleri hem hayrete düşürüyor, hem eğlendiriyor.

ATV ÜZERİNDE KEBAP KEYFİ
Geçtiğimiz günlerde drone ile ciğer servisi yaparak Denizli ve ülke gündeminde yer bulan Kebapçı Pala yine ilginç bir konseptte video yayınladı. Yeni videoda Kepapçı Pala ve Ali Usta ATV üzerinde kebap keyfi yaptı. Eğlenceli anlar sosyal medyada yine ilgi gördü.

Kebapçı Pala, kebapçılığa bakış açısının çok farklı olduğunu belirterek, “Biz farklı bir şeyler yapmak istiyoruz. Kebapçılığın yanında insanlara işin eğlenceli yönlerini göstermek ve mutlu etmek istiyoruz. Şuana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın sadece yüzde 20’si. Önümüzdeki süreçte daha farklı şeyler gelecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı