REKLAMI GEÇ

Müftüler son yolculuğuna uğurlandı

Müftüler son yolculuğuna uğurlandı

Kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Denizli eski milletvekili Haluk Müftüler toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Kasım 2013 Cuma, 13:27

Geçirdiği iki önemli ameliyattan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Denizli eski milletvekili Haluk Müftüler toprağa verildi.

Müftüler için devlet töreni düzenlendi. Denizli eski milletvekili Haluk Müftüler’in naaşı Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Emniyet Müdürlüğü’nün Cenaze Mangası tarafından omuza alındı ve kalabalığın arasından geçirilerek cenaze aracına yüklendi.

Yağış altında geçen cenaze namazı Denizli siyasetinin önemli yüzlerini de bir araya getirdi. Vali Abdülkadir Demir ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile birlikte kentte görev yapan çok sayıda bürokrat da Müftüler’i son yolculuğuna uğurladı.

anons

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, CHP eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye eski başkanı Ali Aygören, MHP büyükşehir belediye başkan adayı Ali İpek de cenaze törenine katılan isimler arasındaydı. Kentteki pek çok oda ve derneğin başkanı ile Müftüler’in bir dönem birlikte siyaset yaptığı Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi kadroları da eski milletvekilini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Müftüler’in oğlu Faik Müftüler ile ağabeyi Dr. Ahmet Müftüler taziyeleri kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı