REKLAMI GEÇ

Kahreden açıklama

Kahreden açıklama

Dün gazete manşetlerine çıktığında gözlerindeki yaşam dolu bakışları, dökülmüş saçları ve oyuncaklarıyla kelimenin tam anlamıyla boğazımıza düğümlenmişti 3 yaşındaki Şeyma’nın dramı. Korkunç hastalığının ortaya çıkmasından 28 gün sonra kendisini terk eden annesinin kaderine bıraktığı, onu yaşatmak için varını yoğunu satan babanın çaresiz ama umutlu mücadelesi Denizli’yi ağlattı. Şeyma’nın hastalığı ve yaşama ihtimali konusunda da daha net bilgiler gelmeye başladı.Baba bir umut diyor ancak doktorları…

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2013 Cuma, 12:31

Dün gazete manşetlerine çıktığında gözlerindeki yaşam dolu bakışları, dökülmüş saçları ve oyuncaklarıyla kelimenin tam anlamıyla boğazımıza düğümlenmişti 3 yaşındaki Şeyma’nın dramı.

Korkunç hastalığının ortaya çıkmasından 28 gün sonra kendisini terk eden annesinin kaderine bıraktığı, onu yaşatmak için varını yoğunu satan babanın çaresiz ama umutlu mücadelesi Denizli’yi ağlattı.

Şeyma’nın hastalığı ve yaşama ihtimali konusunda da daha net bilgiler gelmeye başladı.Baba bir umut diyor ancak doktorları o kadar umutlu değil.

Minik bedeni ağır ilaçları kaldırmıyor
Tedavisi için zorunlu olan ilaçlara Şeyma’nın vücudunun dayanamadığını anlatan baba Mustafa Tuzak, “Minik bedeni ölümcül hastalığıyla savaşmaya devam ediyor. Hayattaki en büyük varlığım olan kızımın iyileşmesinden başka bir isteğim yok. Sabretmekten başka da bir çarem yok” diye konuştu.

Dualarınızı esirgemeyin
Kendilerini terk eden eski eşini 1 yıl önce hayatından sildiğini söyleyen baba Tuzak, “Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Elimden geleni yapıyorum. Dualarınızı bizden esirgemeyin” dedi.

“Beklemekten başka çare yok”
Şeyma’nın 1 yıl önce kendilerine getirildiğini ve kanserin bir çeşidi olan nöroblastom teşhisi konduğunu söyleyen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aziz Polat, “Bu böbrek üstü bezinden kaynaklanan bir tümör ama hızlı şekilde vücuda yayılıyor. Geldiğinde de hem akciğerinde hem kemiklerinde ve kemik iliğinde de vardı. Biraz baskılanır gibi oldu ama ilaç tedavilerine yanıt alınmadı. Tümör büyüyor” dedi.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 25 Şubat 2013, 15:33

hayatta herşey sınavdır. allahda sizi kızınızla sınıyor. rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor. 🙁

Ali Rıza   -  Bağlantı 25 Şubat 2013, 10:05

ALLAH yardımcın olsun biran önce şifa bulasın İNŞALLAH

Görkem   -  Bağlantı 16 Şubat 2013, 14:11

Vicdansız kadın… Allah Şeyma’ya tüm hastalara acil şifasını versin.

orhan yorulmaz   -  Bağlantı 16 Şubat 2013, 08:53

allahım acil şifalar versin.Dermansız dert yoktur inşalalh dermanı tez zamanda bulunur

ugur   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 19:20

ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Annesi de ALLAH hidayet versin!!!

tuncay   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 18:22

allah acil şifa versin derdi veren dermanına da versin

ayhan mahlıçlı   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 13:52

ALLAH ACİLŞİFALAR VERSİN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı