REKLAMI GEÇ

Madde bağımlısı mahalleyi birbirine kattı

Madde bağımlısı mahalleyi birbirine kattı

Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi’nde çile haline gelen madde bağımlısı genç yine ortalığı birbirine kattı. 2 aydır cezaevinde bulunan Ü.U.K. çıkar çıkmaz park halindeki bir otomobili hurdaya çevirdi. Babası ve mahalle sakinleri Vali Altıparmak’tan yardım istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2016 Cuma, 15:56

Daha önce ailesiyle birlikte kaldığı evi ateşe veren madde bağımlısı Ü.U.K. 2 ay önce madde kullanmak ve mala zarar vermek suçlamasıyla tutuklanmıştı. 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan madde bağımlısı genç, yine rahat durmadı.

Evleri yandıktan sonra babasının kaldığı inşaata gelen genç, inşaatın üzerinden tuğla ve kiremitleri yola fırlatmaya başladı.

Yol kenarında park halindeki Süleyman Ök’e ait 20 PE 150 plakalı otomobil de madde bağımlısı gencin kurbanı oldu. Tuğla ve kiremitleri aracın üzerine atan genç, otomobile ağır hasar verdi.

Yaşananlar nedeniyle mahalle sakinleri çileden çıktı. Baba Zafer K. ne yaptıysa oğluna engel olamadığın belirterek, Vali Ahmet Altıparmak ve yetkililerden yardım istedi.

Oğlunun uzun süreli tedaviye ihtiyacı olduğunu belirten baba Zafer K. “Her olay çıkardığında alıyorlar ama birkaç saat sonra bırakıyorlar. Sürekli bize ve çevreye zarar veriyor. Vali’den, yetkililerden yardım bekliyoruz. Bu işe bir çözüm bulsunlar. Artık ben uğraşamıyorum. Her şeyimi kaybettim” dedi.

Mahalle sakinleri de yaşananlara tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı