REKLAMI GEÇ

Keskin Ak Parti’den aday olur mu?

24 Aralık 2012 Pazartesi

CHP’nin Denizli’de Büyükşehir belediyesini alması için, MHP’yle koalisyona gitmesi ve Hasan Kazdağlı ve veya Beyhan Aslan gibi isimleri aday göstermesi tek alternatifse

Kemal Aykurt’u Pamukkale’den,
Haluk Müftüler’i de Merkezefendi’den CHP Belediye Başkan adayı göstermeli…

Bu bağlamda Mustafa Kaya’nın CHP İl Başkanlığı, Bülent Öztürk’ün de MHP İl Başkanlığı yapması kadar doğal başka bir şey olamaz diye düşünüyorum

Hal böyleyken, Adnan Keskin’in Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması, merkez ilçe başkanlığı kavramı kalkacağı için boşta kalacak olan Ömer Yurtseven’in de Pamukkale’den Ak Parti Belediye Başkan Adayı yapılması sürpriz olmamalı…

Çivril’de CHP’li Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ın Ak Parti saflarına katılması ne kadar olasılıklıysa, Acıpayam’da Sefer Demir’in “Reloaded Demir- 6 OK” sloganıyla CHP adayı yapılması bir o kadar muhtemel.

Yıldırım Aycan, ileri demokrasi aşkına Sarayköy’de MHP’nin Belediye Başkan adayı yapılmalı ve Mehmet Fevzi Yeniçeri ise CHP saflarından Tavas Belediye Başkanlığını zorlamalıdır kanımca.

Kaya ve Öztürk, koalisyon ve ortak aday isimlerini ortaya atıyor, şaka gibi ilk tepki milliyetçi çizgideki köşe yazarımız İbrahim İmamoğlu’ndan geliyor.

O yorumdan çıkardığım şu, “Asla ve kata ortaklığa gerek yok. Velev ki oldu Beyhan Aslan yanlış isim”

Öztürk ve Kaya, CHP’nin MHP destekli, çift etkili, dört çeker Büyükşehir belediye başkan adayını araya dursun, Ak Parti’de muhtemel adaylar kim, biz ona kafa yoralım..

Osman Zolan gerçekten Büyükşehir belediye başkan adayı yapılacak mı?

Belediye başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili olan Nihat Zeybekci’nin, milletvekilliği görevinden istifa ederek Büyükşehir belediye başkan adayı olma olasılığı ne kadar?

Vefa temalı öngörülerde en çok konuşulan isim olan Mehmet Yüksel’in Büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesi çok mu zor?

Ya Süleyman Soylu’nun genel başkan yardımcısı olduğu Ak Parti’nin, bir dönem de belediye başkanlığı yapmış bir ismi, yani Ali Aygören’i başkan adayı göstermesi imkansız mı?

Denizli’nin ilk kadın milletvekili ve bakanı olan Selma Aliye Kavaf, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ve ilk kadın belediye başkan adayı olamaz mı?

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konu olunca, hep yerel kahramanları konuşuyoruz…

Ya bir süre sonra genel siyasetten ayrılacak olan Ak Parti kurmayları?

Binali Yıldırım büyük olasılıkla Ak Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise,

Arınç’ın Bursa, Ertuğrul Günay veya Mehmet Ali Şahin’in Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı olması ihtimali pek mi uzak?

İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep, Diyarbakır gibi Türkiye’nin en büyük Büyükşehirleri ancak birkaç önemli ismin yerel siyaset yapmasına imkan sağlar.

Ya Ak Parti’nin genel siyasetten tüzük gereği ayrılacak diğer kurmayları?

İçlerinden biri, Büyükşehirin kurucu belediye başkanı olmalı düşüncesiyle, Denizli’den aday gösterilemez mi?

Bence asıl bilinmez şu an Ak Parti’de…
Aksini iddia eden varsa, çıksın söylesin..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Vatandasss   -  Bağlantı 23 Şubat 2013, 19:28

Av. Salih Erbeyin MHP yi şaha kaldırır! Bukadar basit…

Yafeyz   -  Bağlantı 12 Ocak 2013, 16:38

En kaliteli aday sadece Ümit Bahtiyar!

nurhan   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 01:22

İsimler yerine fikirler ve ideolojileri tartışabildiğimiz zaman adam oluruz.

ACIPAYAM HOROZU   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 15:31

ADNAN KESKİN’İN YÜZDE 51 İHTİMALLE DENİZLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAĞINI DAHA ÖNCE İLK KEZ BEN DİLE GETİRDİM. İSTERSENİZ SİTE YAZARLARINIZDAN BÜLENT ÖZTÜRK’E SORUN. ONUN MAKALESİNDE YORUM OLARAK VAR. AYRICA ŞU AN İTİBARİYLE BU ORAN YÜZDE 60’A ÇIKTI. ÖTE YANDAN ACIPAYAM’DA SEFER DEMİR KONUSUNDAKİ TAHMİNLERİNİZ GERÇEĞİ YANSITMIYOR. ZİRA SEFER DEMİR AKP’YE KAYITLI BİR KİŞİ. YİNE AKP’DEN ADAY OLACAK. OLAMAZSA MHP’DEN ADAY OLACAK. ÇÜNKÜ MHP DENİZLİ İL BAŞKANLIĞINDAN BÖYLE BİR TEFLİF GİTTİĞİ İLÇEDE AYYUKA ÇIKMIŞ DURUMDA.
SELAMLAR.

mehmet ali   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 13:02

“Bence asıl bilinmez şu an Ak Parti’de…”sözünüz doğru,neden, çok konuşulan ve varsıl olan( güclü ve saglam teşkilatlı v.b) siyasi parti o da ondan..

————-
not: siz de fazla ihtimal sallamışınız ki, def-i bela kabilindens olsa gerek, madem onlar sallıyor ben de sallayam,der gibi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı