REKLAMI GEÇ

DÜZERGAH!

20 Ekim 2012 Cumartesi

İddia ediyorum!…

Ulaşım master planı…
Trafiğe kapanan yollar…
Minibüs güzergahlarında yapılan kritik değişiklik!..
Esnafın isyanı…
Vatandaşların tepkisi…
Belediyenin her zamankinden daha fazla sessizliği…

Bence bunların hepsi DÜZERGAH’DIR kardeşim
Vatandaş kendini nohuttan sanıp tepki göstermesin… Minibüs esnafı, “Belediye işi gücü bırakıp bizimle uğraşıyor” diye havaya girmesin diye yazıyorum…

Fazla uzatmaya gerek yok!..

Bir süre sonra tepkiler belli bir eşiğin altına inecek…
Ortalık belli ölçüde süt liman olacak…

Günler, haftalar, mevsimler geçecek…
Ve (belki) diyecekler ki Mr Otto’ya…

“Otto Bey, sizi ve yaptığınız hizmetleri göz ardı edemeyiz… Ancak elimizde sizin de bildiğiniz kamuoyu anketleri var… Siz tabii ki hep aramızdasınız… Ama adayımız değilsiniz”

Söz uçar,
yazı kalır…

Görülmezse,
yazık olur…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 27 Ekim 2012, 11:29

ulan ne adamlarsınız ya ..körüklü olsa ne olur metro olsa ne olur adı vatandaş rahatca gitsin gelsin diye turexin sana getirdigi rahaatlık.. dünyanın 7 ülkesini gezmişde hertaraf cift yönlü yolmuş hadi ordan o dedigin ülkeler afrika veya asya ülkeleriyse ben onları saymam birazdaha gez..dolmuşlardan inde azıcık yürübe arkadaş evin önünden bin işyerinin önünde in yok böyle birşey herkez ister zaman bu sehrin tamamı sehir içinde oturmuyor. söz ucar yazı kalır cook dogru adam olan eski yazılarınıda okur..haaa biraz edep lütfen
düzergah filan bakıyorum agzınızda fosseptik kokuları geliyor

Körüklü Otobüs   -  Bağlantı 24 Ekim 2012, 21:13

merhaba ben belediyenin metrobüs diye getirdiği körüklü otobüsüm nasıl iş ben de anlamadım arkadaş =))

Soner Ak   -  Bağlantı 24 Ekim 2012, 12:46

7 ülke gezdim, şu memleketimin trafiği kadar saçma hale getirilen başka bir yer yoktur, insanlar normal bir düzeni bozmak için neden bu kadar çaba sarfeder? Lise caddesinden Çınar’a inen yolu neden trafiğe kapatıyorsun arkadaşım? Çınar’dan emniyet’e inen yolu neden tek yön yapıyorsun? Bu düzenlemeler yüzünden çevre yollarındaki trafik mahvoldu resmen. Sanki Çınar’da akıl almaz bir trafik vardı da ! Anlamak mümkün değil bu tek yön ısrarını. Bir de 15 metrelik kaldırımlar yapmışlar ya insana asıl onu sormalı, ne bu kardeşim bu ne saçmalık !!!

nevzat   -  Bağlantı 23 Ekim 2012, 09:24

beni en çok üzen nokta,körükllü otobüslere metrobus diyenlere üzülüyorum.

ali   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 19:37

Denizlimizin asıl sorunu park sorunlarından kaynaklanmaktadır.Çevresinde 6-7 otopark olan bir sokakta adamlar 3-4 tl vermek yerinekaldırıma park ediyorlar.Sonra da haliyle daralıyor yol.Bu sefer de buradan geçenler zorlanıyor kuyruklar oluşuyor.minübüsler ayrı bi alem. Daha bugün şahit oldum.Kavşakta yolcu alıp indiriyorlar.Arkasında yine uzun kuyruklar oluşuyor.Diğer arabalar yeşilde geçemeden tekrar kırmızı yanıyor.Sözün kısası hiç kimse masum değil.

sami   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 14:08

Kampüs,askeri geçiş yolu,yenişehir,teraspark,adliye,albayrak meydanı,yeni açılan pamukkale üniversitesi üçler fakülteleri,erbakır fen lisesi güergahlı otobüs veya metrobüs niye yok,pamukkale üniversitesinin bazı fakülte ve bölümleri Üçler’e taşındı.Askeri geçiş yolundan zaten dolmuşlar geçmiyorken neden kampüs,askeriyol,yenişehir ve üçlerdeki pamukkale üniversitesi güzergahlı otobüs veya metrobüs olmuyor.Lütfen bu şekilde olursa herkes için en doğru ve güzeli olacaktır.

nurhan   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 13:03

Metro, büyük kentlerde semtler arasındaki yer altı demiryollarıdır. Metrobüs ise, metro ile otobüsün birleşimi ile ortaya çıkmış bir toplu taşıma aracıdır. Orijinalleri yeraltında da gidebilir. Yani, bizdekiler olsa olsa “Ottobüs” dür. Otto, benzinli motorların dört evreli çalışma sistemidir. Üçüncü evrede yanma ile hareket sağlanır, son evrede yanma ürünü gazlar egsozdan dışarı atılır, çevrim bitip, yeni bir çevrim başlar.

Silgi   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 09:37

“Otto” çok tanıdık geliyor 🙂

TAYFUN   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 08:55

BİR YERDE HAKIN VAR O DA ZOLANIN TAZFİYESİ.AKILLI OLSUN VURSUN MASAYA YUMRUĞUNU DESİN Kİ “BEN ESNAFIMI EZDİRMEM,VATANDAŞIMI ÇİLE CEKTİRMEM ” İŞDE LİDERLİK BU DUR.YÖNETİCİLİK BU DUR.ASIL NEDEN İSE TUREX İN RANTI DIR.BU GÜNE KADAR ÇOK DÜZERGAH DEĞİŞMİŞTİR BÖYLE EYLEM OLDUMU ? HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜMÜ ? ÖĞRENCİLERİMİZ İSYAN ETTİMİ ?
CEVAP ” H H Y I R ”
SORUYORUM BİZİ YÖNETENLERE.ÇOCUKLARINIZI YADA AİLENİZİ AYAKTA SOLUK ALMAYA DAHİ ZORLANILDIĞI BİR ORTAMDA YOLCULUK YAPTIRIRMISINIZ ? N E D E N GARİBAN VATANDAŞIMI BUNA LAİK GÖRÜYORSUNUZ ?

ender   -  Bağlantı 22 Ekim 2012, 02:22

10 yıllık akp düzenin haksızlıkları Osman Zolan a yıkılamaz, şamar oğlan değildir, burada akp ve akil abileri cıa ve mossad vari ince hesaplar peşinde, Zeybekçi dönemi ne olacak, Dikkat edin akp yeni vizyonla yeni Aday peşinde.

demir   -  Bağlantı 21 Ekim 2012, 23:42

tabi ki bu kadar yıpranmış. yuhalanmış durumdaki zolan ı aday göstermezler. ancak zolan vatandaşın sesine kulak verirse, vatandaşın gözdesi olur. sorunlarını dinleyen, çözen başkan olarak seçimlere girer

mustafa ünal   -  Bağlantı 21 Ekim 2012, 22:33

Bu mudur ? Bu dur da aday kimdir ? Aygören midir ?

muhammet ergün   -  Bağlantı 21 Ekim 2012, 22:25

?????

ömer   -  Bağlantı 21 Ekim 2012, 16:16

o zaman otto bey bu cadde ve sokakların da nasıl yürüyecek yada ailesi çocukları okulda napacak şimdi ulaşılmazlığı etrafında kalkanı var ya sonra

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı