REKLAMI GEÇ

(M)AFİŞ

28 Mayıs 2011 Cumartesi

AFİŞ: Denizli’ye hızlı tren gelecek..

MAFİŞ: HIZLA trenin gelmesine bile razıyız!. 2007’den beri trenimiz yok!.. Sen önce ondan haber ver. Denizli’den trenle ulaşım yok. O nolacak?

**

AFİŞ: Bozdağ kayak merkezi olacak

MAFİŞ: Kıyak merkezleri tamam.. Kaymak bol, yağdanlıklar taşıyor… Durmak yok!. Sıvı ve yağlı zeminde kaymadan yürümeye devam etmek için, yandaşlar bu merkezde eğitimden geçirilecek…

**

AFİŞ: Denizli’ye 2. üniversite yapılacak.

MAFİŞ: Bunun için bir arkadaşın arazisi, meclis kararıyla konut alanından eğitim alanına çevrilecek. Özel üniversite için okyanus ötesinden yardım istenecek. Ne alakası varsa ‘Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta olunacak.

**

AFİŞ: Denizli yeni stada kavuşacak.

MAFİŞ: Takım, Bank Asya’ya düştü. Böyle giderse önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Ligi’nde Belediyespor’la karşılaşacak… Stada gerek yok, Doğan Seyfi Atlı stadı ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak…

**

AFİŞ: Devlet Tiyatrosu Kurulacak

MAFİŞ: 2004’te ilk icraat olarak, göreve gelir gelmez konservatuar bölümü mezunu Denizlinin çocuğu genç bir yönetmen, farklı sendika üyesi diye kapı dışarı edilecek. Şehir Tiyatrosu’nun kapısına kilit vurulacak. Para basılıp, şehir dışından tiyatro hizmeti alınacak.

**

AFİŞ: Turizmde dünya merkezi olacak

MAFİŞ: Japonya, Türk turizminin neredeyse yıllık getirisi kadar gelir bırakacak tarihi bir procenin aday listesine (Japon turistlerin, uçaklarla Pamukkale’ye gelip, buradan Avrupa’ya dağıtılmasını amaçlayan bir destinasyon merkezidir) aday turizm merkezlerinden biri olarak Pamukkale’yi dahil edecek. Bizimkiler, Japonların Pamukkale’de tatil köyü kurmak istediklerini sanacak. Milyarlarca dolarlık dev yatırımın Pamukkale’ye yapılması için yoğun çaba sarfeden Türk-Japon Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi işadamı Osman Nuri Sözkesen’in ölümünden sonra, proce rafa kalkacak.

**

AFİŞ: Çardak OSB Özel statüye çevrilecek

MAFİŞ: Teşvik dışında bırakılacak, tekstilci kendi kaderine terk edilecek. Yahu Çardak OSB’yi bari kurtaralım, Denizli’de reel sektör canlansın, istihdam artsın diyen sanayiciler 9 yıldır sürüm sürüm süründürülecek. Bayram değil, seyran değil, eniştem beni niye öpecek!..

**

AFİŞ: Doğal su kaynakları korunacak

MAFİŞ: Çürüksu; Pazartesi-Cuma mor, Salı-Perşembe pembe, Çarşamba-Cumartesi siyah, Pazar günleri ortaya karışık akıyor. Bundan böyle doğal görünsün diye, haftanın üç günü yeşil akması sağlanacak. Bölge sanayicilerine, bundan böyle yeşil havlu bornoz üretmesi konusunda teşvik verilecek. Olmadı ‘bi daa da gelmem Honaz’a’ deyip, rest çekilecek…

**

Bak 9 yıldır icraattayım, bir hayrımı görmedin..

Çıraktım olmadı,
kalfaydım edemedim…

Bu kez de ‘ver’..
Sana sensey sözü;

Heeeer şeeeeey çok güzel olacak!

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı