REKLAMI GEÇ

SOĞUK TÜKETİNİZ!.

31 Mayıs 2013 Cuma

Uçağımızı düşürdüler…
Havanla vurdular…
Bombalar patlattılar…
Yerli terörden kurtuluyoruz derken,
yabancısı kıyım yapmaya başladı.
Gelen gideni aratırmış..
Analar ağlamasın derken,
anamızı ağlattılar…

Tam bu noktada, 90 yaşındaki adama Türkçe ‘bi dakkaaa’ anlamına gelen racon keserek posta koyduğu için son imparator ilan ettiğimiz zatıalilerinin, teröre kafa tutmasını beklerken, kafası güzellere savaş açmış olması bir paradoks mudur?

Peki ya laikliğin dine direkt müdahale ve baskı kurma aracı olduğunu savunan zihniyetin, dini kriterleri kılavuz göstererek vatandaşa yasak getirmesine ne demeli?

ABD’nin Ortadoğu’ya özgürlük ve demokrasiyi bomba yüklü savaş uçaklarıyla taşıyor olması ne kadar ‘Harbi’ gözüküyorsa, bizimkilerin demokrasi ve özgürlükler konusundaki söylemleri de bir o biçim gerçekçidir kardeşim.

Ülkede iç huzuru sağlamak adına alınabilecek en yüksek riski alarak teröriste dahi müsamaha gösterebilecek denli demokrat olan bir insan, nasıl olur da tek bir vatandaşına bile sormadan yaşam tercihleri konusunda yasaklar getirebilir?

Zatıalilerinin, yaşam tercihi olarak türban taktığı için okuyamamış, kamuda çalışamamış ve dolayısıyla cezalandırılmış kadınlar için verdiği mücadele bu ülkenin özgürlükler mücadelesiyse Silivri ve HASDAL Özgürlük Anıtı mıdır?

Alkole karşı başlatılan savaşın alkol bağımlılığı ile mücadele olduğuna ikna olmak için AKİL İNSANLAR’ı Denizliye bekliyorum.

Gazeteci sözü…

Onlar beni; dini bütün insanlar tarafından yönetilen bir ülkede devletin kendi eliyle vatandaşlarına oynattığı;
Milli Piyango
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto
Ve Hemen Kazan oyunlarının düpedüz KUMAR olmadığına inandırdığı gün, bu yasakların en ciddi savunucusu olacağım…

 

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

samet   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 17:01

zeki yıldız zina suç olacaktı kimler karşı çıktı gerilere gitde araştır.genelevler daha yeni değil kimler zamanında meşhurlaştı araştır.öle boş boş konuşarak yorum yapıyorum diye böyle yanlı gazetecilere destek vermeniz gerçekten üzücü.

samet   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 16:58

işte darbeci zihniyeti diye ben buna derim.tebrik ederim sizi yazar efendi.hala darbeci ve 28 şubatın son kırıntılarını görmek beni memnun etti.hani tl den 6 sıfır atılsın ben eşek gibi anırırım diyen gazeteci vardıya onun ziyniyetinden olanların denizlimizde olması da beni şaşırtmadı doğrusu…..

Zeki YILDIZ   -  Bağlantı 1 Haziran 2013, 09:50

Doğru söze ne denir. Ayrıca buna eklenecek daha çok şey var. Zina haram olmasına karşı suç değil genelevden alınan vergilerle diyanete para aktarılıyor o paralarla hocalar camide görevlerini ifa ediyorlar. Sigara yasağı var devletin vergi kazancı orada. Sigaradan kazan sağlığa yatırım yap. VS.V.S. paradox çok görmesini ve bakmasını bilene

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı