REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BUNLARI ŞİMDİ ÖĞRENECEK!

24 Ekim 2013 Perşembe

Bu seçimler kendinden öncekine benzemeyecek!
Önce şu tespitte bulunalım:
Bu yerel seçim kendinden öncekilere asla ve asla benzemeyecek.
çünkü;
Bu seçim,
Ak Parti için güven oylaması,
CHP için iktidara yürüyüş
MHP için de var olma
Kodları taşıyor.
Bu nedenledir ki,
Siz siz olun sert rüzgarların estiği, genel seçim havasına bürünmüş bir seçime hazır olun!

Kesin bilgi! Adem Oklu büyükşehir belediye başkan aday adayı
Özel İdare Genel Sekteri Adem Oklu, Kasım ayında görevinden istifa ederek Ak Parti Büyükşehir aday adayı olacak. Oklu’nun adaylık için bir süredir nabız yokladığı biliniyor ve kulislerde bu bilgiyle çalkanıyordu. Denizlihaber’de geçtiğimiz günlerde “Oklu büyükşehir’e mi oynuyor?” başlıklı bir haberle bunu okuyucularına duyurmuştu.
Oklu’ya çok yakın kaynaklara göre temaslarını tamamlayan Adem Oklu, kararını verdi ve bunu resmileştirmeye hazırlanıyor. Bu takvimin de kasım ayı içinde olması bekleniyor.
Öyle olunca da Oklu’da diğer adaylarla birlikte Ak Parti’nin Denizli’de 8-9 Kasım’da yapacağı temayül yoklamasına yetişebilir. Bu arada bir başka büyükşehir belediye başkan aday adayı Sezer Cihan’ın da önümüzdeki hafta resmi başvuruyu yapması bekleniyor. Böyle olunca Osman Zolan’la birlikte aday adayı sayısı üçe çıkacak. Ak Parti için bu bir ilk!

oklu-ic

Kazım Arslan Ankara yolcusu
CHP büyükşehir belediye başkan aday adayı Kazım Arslan, uzun süredir sahada çalışıyor. Bir başka aday adayı Nadi Kılıçarslan da çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bazı belirsizlikler ve seçim kampanyası için sürenin giderek kısalmasının Arslan’ı tedirgin ettiği belirtiliyor. Bir başka iddia ise, Adil Demir ve Ali Rıza Ertemur’un aday olup olmayacağına ilişkin merakı.
İşte tüm bu nedenler ve daha fazlası için Kazım Arslan bugün Ankara’da olacak. Sabah 5’te yollara düşen aslan koltuğunun altında hazırladığı aday adaylı dosyası ile genel merkezin yolunu tuttu. Sorularına yanıtlar almak ve önerilerini aktarmak için randevular da alındı. İlk görüşmenin Adnan Keskin’le yapılacağı bilgisi de kesin.

chp-ic

Sancar Kardeşliği
“Kime niyet, kime kısmet” denir ya..
Bir dönem Ali Aygören’in belediye başkan yardımcılığını yapan sonradan danışman sıfatıyla görevini sürdüren Zorhan Sancar, 2007 yılında bana 2014 seçimlerinde belediye başkan adayı olmayı çok istediğini söylemişti.
Amma velakin Zorhan Sancar’ın partisi DYP darmaduman olup onun da siyasi hayatı kalmayınca bu hevesi kursağında kalmış oldu.
Bu kez kader bir başka Sancar’a, kardeşi Teoman Sancar’a güldü. CHP belediye meclis üyesi Teoman Sancar Merkez Efendi belediye başkan aday adayı oldu.
Kulislere göre iki kardeşin arası limoniydi. Hatta Zorhan Sancar Aygören için çalışacaktı.
Ancak iki kardeş dün bir araya geldi ve medyaya samimi pozlar vererek Sancar Kardeşliğini ilan etti.

sancarlar-ic

İlhan Özcan neye hazırlanıyor?
CHP Acıpayam Belediye başkan aday adayı İlhan Özcan, bugünlerde tatlı bir telaş içinde olduğu belirtiliyor. Özcan’ın seçmene ulaşmak için yürüttüğü saha çalışmalarının yanı sıra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için de hazırlandığı söyleniyor. İlhan Özcan 29 Ekim Salı günü Denizli’de Atatürk Stadı önünde başlayacak yürüyüş için sosyal medya aracılığıyla herkese çağrıda bulunuyormuş.

ozcan-ic
Vekiller üzerinden medya kapışması
Denizli gibi medyası süt liman bir kentte, şimdiye kadar pek görülmeyen durum vaki oldu!
DRT Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kaya ile ART Genel Yayın Yönetmeni Adem Erdağı
Vekiller üzerinden kapıştı.
Mesele ART ve DEHA20 Gazetesi’nin “Bayramda Denizli vekilsiz kaldı” başlıklı haberleriydi.
Mustafa Kaya köşesinde “Nöbetçi vekil Mehmet Yüksel’di. Ama gazeteci yoktu” sözleriyle tartışmayı başlattı, Adem Erdağı da facebook ve twitter üzerinden “milletvekillerimizin avukatlığına soyunan gazete” sözleriyle yanıtladı.
İşte Erdağ’ın cevabı:
“Tüm takipçilerim ve beni yakından tanıyanlar reyting uğruna haber ve program yapmayacağımı bilir. Bayramda “Denizli vekilsiz kaldı” haberimiz de sadece bir tesbittir. Hiçbir art niyet taşımamaktadır. Vekillerimizin önemli görevler için yurtdışında olduklarını vurguladık. Sayın İlhan Cihaner’in nerede olduğunu öğrenemediğim halde ayıp olur düşüncesiyle Ankara’da olduğunu belirttim. Ancak değerli meslektaşım M. Kemal Kaya (DRT GYY)haberi eksik bulduğunu vurgulurken, bizim haberin içeriğini atlamaktadır. Ekte, Pamukkale TV, DEHA20 ve milletvekillerimizin avukatlığına soyunan gazetenin yayınlarını paylaşıyorum ve takdiri sizlere bırakıyorum”

akaya-erdagi-ic

Karapınar veda etti-Erol Kes Horoz’la anlaştı

Gazeteci Erol Kes, Horoz Gazetesi ile anlaşmayı imzaladı. Kes anlaşmayı sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile ilan etti. Erol Kes “Uzun görüşmelerden sonra Horoz Medya ile anlaşmaya vardık. Yazı İşleri müdürü olarak imzaları çaktık ve göreve başladık. Allah utandırmasın” dedi.

Horoz’dan ayrılan Mustafa Karapınar’da sosyal medya aracılığıyla okurlarına veda etti:
İşte Karapınar’ın vedası:
“Basına ve kamuoyuna
Can dostlarım güzel insanlar. Horoz Medya’da 2 yıla yakın bir zamandır sürdürdüğüm iş hayatıma bugün (21 Ekim 2013) tarihi itibari ile kendi isteğim ile son verdim. Bundan sonra “mevlam neylerse güzel eyler” der, bende hakkı hukuku bulunan herkesten helallik isterim.
Allah herkese ELİF gibi dimdik durmayı ve doğru bildiklerini her ne olursa olsun savunmayı nasip etsin.
Dürüstlük her zaman pirim yapar, bu ve gelecek akşamlar kafamı yastığa koyduğumda vicdanım rahat bir şekilde uykuya dalacağım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Şahsi cep numaram 0 539 443 70 01’dan ulaşabilirsiniz”

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı