REKLAMI GEÇ

Kocasının katili çıktı

Kocasının katili çıktı

Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde tarlada öldürülen Veli Taşdöğen cinayetinde flaş gelişme. Jandarma, 5 yıldır “Eşimin katilini bulun” diye feryat eden ve televizyon programına bile çıkan eşi Ayşe Taşdöğen ile sevgilisi olduğu öne sürülen Arif T.yi gözaltına aldı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2019 Pazartesi, 18:02

Olay, 4 Ağustos 2014 tarihinde Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde meydana gelmişti.

Tarlasında üzüm bağlarını sulayan Veli Taşdöğen silahlı saldırıya uğramış ve cinayete kurban gitmişti.

Cinayetin ardından jandarma tarafından katil veya katillerin yakalanması için kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştı.

Eşinin ifadelerinden yola çıkan jandarma soruşturmayı bu yönde sürdürürken, Ayşe Taşdöğen’de zanlıların bulunması için televizyon programına çıkmıştı.

SORUŞTURMANIN SEYRİ PROGRAMDA DEĞİŞTİ
Televizyon programına katılan ve eşinin katilinin bulunmasını isteyen Ayşe Taşdöğen, bu kararla kendi ipini çekti. Programda çelişkili açıklamaları ile izleyenlerin yanı sıra jandarmanın da dikkatini çeken Ayşe Taşdöğen, kısa süre önce gözaltına alındı.

Daha önce mağdur sıfatıyla birçok kez bilgisine başvurulan Ayşe Taşdöğen, bu kez cinayete azmettirmek suçlamasıyla jandarmaya ifade verdi.

Ayşe Taşdöğen’in jandarmada verdiği ifadenin detayları açıklanmazken, öldürülen Veli Taşdöğen’in arkadaşı olan Arif T. de gözaltına alındı. Arif T.nin Ayşe Taşdöğen’in sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri öne sürüldü.

İKİ ZANLI DA TUTUKLANDI
Jandarmada işlemleri tamamlanan Ayşe Taşdöğen ile Arif T. adliyeye sevk edildi. İki zanlı geçtiğimiz cuma günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı