REKLAMI GEÇ

Kalan para 130 otobüse yetecek mi?

Kalan para 130 otobüse yetecek mi?

Denizli Belediye Meclisi’nin fiyatını bilmeden onay verdiği 20 körüklü otobüs alım kararı, birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. CHP’li Teoman Sancar, bu soruları Başkan Osman Zolan’a sordu ancak yanıt alamadı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2013 Pazartesi, 17:18

Denizli Belediye Meclisi, CHP’nin de desteği ile tartışmalı bir karar aldı. Markası ve modeli belli olan 20 adet körüklü otobüsün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden satın alınması için karar alınan otobüslerin fiyatı ısrarla açıklanmadı.

CHP Grup Başkanvekili Teoman Sancar, meclisin Ekim ayı toplantılarında Başkan Osman Zolan’a 150 otobüs alımı için 60 milyon TL borçlanma yetkisi verdiğini hatırlatarak, 20 körüklü otobüs alımından sonra kalacak parayla 130 otobüs daha alınıp alınamayacağını sordu. Zolan, bu konuda da net yanıt vermedi. Konunun araştırıldığını söylemekle yetindi.

YENİ BORÇLANMA OLACAK MI?
Belediye Meclisi’nin aldığı kararla birlikte cevapsız kalan bir diğer soru ise, Denizli Belediyesi’nin 150 otobüs ihtiyacını tamamlamak için yeni bir borçlanmaya gidip gitmeyeceği. Ancak, belediye yönetiminden detaylı açıklama yapılmadığı için bu da bilinmiyor.
ANONS

ANKARA BELEDİYESİ KAR ALACAK MI?
20 otobüs alımı ile ilgili en çok merak edilen konu ise ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ihale ile her birini 232 bin avroyla mal ettiği otobüsleri Denizli Belediyesi’ne satarken, kar payı alıp almayacağı. Bu da cevapsız kalan diğer bir soru.
anons

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 23 Ekim 2013, 09:25

Otobüsler 2. el değil yenidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisi için aldığı 250 otobüsün 20’sini Denizli’ye satıyor…

jamiryo   -  Bağlantı 23 Ekim 2013, 04:53

otobüs başı 232bin euro nasıl oluyor.Ankara Büyükşehir belediyesinden alındığı söyleniyor.Bu gelecek otobüsler 2.el ise o para astronomik olmuyor mu yoksa Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüs üretimi mi yapıyor ?

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 21 Ekim 2013, 18:23

Tek kelime ile haha haha. Biz minibüsçülerin otobüse dönüşüm maliyetini haftalarca hesapladık aylarca da esnaf arkadaşlarımıza anlatacağız diye çırpındık. Komisyona gelen öneriyi 2 günde kim maliyetini ve çalışma sistemlerini anlattı da onay verildi? Ayıklayalım şimdi taşın içinden pirinci. Yanlış yazmadım evet taşın içinden pirinci!!!!!!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı