REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta ödüllü fotoğraflar sergisi

Forum Çamlık’ta ödüllü fotoğraflar sergisi

DEFSAD-Forum Çamlık 1. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 43 ülkeden, 238 sanatçının 3.645 eser ile katıldığı yarışmada 6 farklı kategoride 219 madalya ve mansiyon dağıtıldı. Dereceye giren eserlerden 72’si Forum Çamlık AVM’de sanatsevenlerin beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2017 Cumartesi, 16:16

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi ile Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen DEFSAD-Forum Çamlık 1. Uluslararası Fotoğraf Yarışması tamamlandı. 43 ülkeden 238 sanatçı yarışmaya 3.645 eser ile katıldı.

JÜRİ OLDUKÇA ZORLANDI
Yoğun ilgi görün yarışmanın jüri üyeliklerini ise IAAP Başkanı Vlademir Jovanovski ile fotoğraf sanatçıları Hulki Muradi ve Burak Şenbak yaptı.

Titiz bir değerlendirmenin ardından yarışmaya katılan fotoğraflar 6 ayrı kategoride derecelendirildi. Jüri 219 eseri madalya ve mansiyon almaya değer buldu.

ÖDÜLLÜ ESERLER SERGİLENDİ
Yarışmadan ödül alan 219 eserin 72’si Denizlili sanatsevenlerin beğenisine sunuldu. Forum Çamlık Alış Veriş Merkezi’nde Forum AVM yönetimi, sanatçılar ve sanatsevenlerin katılımıyla sergi ziyarete açıldı.

Sanatçılar ve katılımcılar, hem fotoğrafları inceleme, hem de eserler hakkında fikir alışverişinde bulunma imkanı buldu.

Forum Çamlık AVM’nin 1. katında açılan sergi 16 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı