REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali

Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali

8-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivalde, rengarenk çiçekler ziyaretçilere görsel bir şölen sunacak. Ayrıca bir sosyal sorumluluk projesi de bu görsel şölene eşlik edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2017 Cuma, 14:14

Denizli’nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8-14 Mayıs tarihleri arasında Çiçek Festivali düzenleyecek.

Forum Çamlık’ın peyzaj düzenlemesini ve bakımını yapan DUK Peyzaj ile ortaklaşa tasarlanan projede AVM’nin içi ve dışı çiçek düzenlemeleri ile donatılacak. Özellikle Demokrasi Meydanı ve AVM’nin zemin katı rengarenk çiçeklerle ziyaretçilere görsel bir şölen yaşatacak.

Demokrasi Meydanı’nda kazayağı, katırtırnağı gibi yer örtücü bitkilerin peş peşe dizilimi ile oluşturulacak 1,20 metre uzunluğundaki kıvrımlı yeşil yolun yanı sıra sardunya, papatya, gaura, pitos, taflan, lavanta, bodur begonvil, strelitzia, cycas, şimşir, yasemin gibi bitkiler sergilenecek.

AVM’nin zemin katındaki etkinlik alanında kurulacak “Dinlenme Odası” ise ziyaretçilere çiçeklerden oluşan görsel bir ziyafet sunacak. Ayrıca odada bateri, ut ve davul gibi müzik enstrümanları da yer alacak. Bu katta yine birbirinden farklı çiçeklerin yanı sıra tadımlık kamkatlar misafirlere ikram edilecek.

GELİRLER DOWN SENDROMU DERNEĞİ’NE
Tüm bunların yanı sıra bir sosyal sorumluluk projesi de bu sergi ve görsel şölene eşlik edecek. AVM’ye gelen ziyaretçilere çiçek süsleme semineri verilecek ve bu seminerlerde elde edilen bitki düzenlemeleri ve ağırlıklı olarak üretilecek terrariumlar Denizli Down Sendromu Derneği’ne bağışlanmak üzere satışa çıkarılacak. “Terrarium ve Bitki Düzenleme Sanatı” atölyesi ise 9-12 Mayıs arasında her gün saat 14.00 – 16.00 ve 18.00 – 20.00 arasında düzenlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı