REKLAMI GEÇ

Ulusal Kelebek Projesi standı Forum Çamlık’ta

Ulusal Kelebek Projesi standı Forum Çamlık’ta

2013 yılında eğitime destek amacıyla ilk tohumları atılan Kelebek Projesi, toplumdan da aldığı destekle Türkiye çapına yayılan ‘Ulusal Kelebek Projesi’ haline geldi. Kariyer Koçu Yelda Yolay Kazanoğlu’nun yürüttüğü proje, Final Okulları’nın desteğiyle çığ gibi büyürken, proje hakkında bilgilendirme çalışmaları da devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2017 Cuma, 17:04

Projenin tanıtılması amacıyla Forum Çamlık’ın ev sahipliğinde resim sergisi ve tanıtım standı oluşturuldu. 23-26 Mart tarihleri arasında açık kalacak stand ve sergiyi ziyaret edenlere proje ile ilgili bilgiler verilirken, özellikle minik ziyaretçilere hediyeler verildi.

Ulusal Kelebek Projesi sayesinde Doğu ve Güneydoğu köylerinde bile okul tadilatları, malzeme yardımları gibi çalışmaların yaygınlaştığını belirten Yelda Yolay Kazanoğlu, “Denizli Milli Egitim Müdürlüğü’nün onayı ve sponsor firmaların desteği ile Denizli’den Türkiye çapına yayılan Ulusal Kelebek Projesi, Pamukkale Üniversitesi gönüllü kelebeklerinin de sahip çıktığı vicdani sorumluluk projesidir.

Toplumda yer alan hiç bir birey işe yaramaz değildir. Amacımız, onların içindeki cevheri ortaya çıkarmak, onlarda farkındalık yaratmak ve onları topluma kazandırabilmektedir. Bunu gerçekleştirebilmenin yolu ise çocuk yaşlarda bireydeki yeteneği keşfedebilmek ve onları bu doğrultuda yönlendirebilmektir. Gerçekleştireceğimiz kelebekler projesi insanı içerdiğinden Uluslararası boyutta büyük çaplı bir projedir. Dolayısıyla kelebeklerin uçamayacağı yer yoktur. Biz de bu çizgiyle ilerleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı