REKLAMI GEÇ

Dünyanın renkleri Forum Çamlık’ta

Dünyanın renkleri Forum Çamlık’ta

Denizlili gurbetçi Mehmet Han, gezdiği ülkelerden çektiği renkli fotoğraf karelerini Forum Çamlık AVM’de sergiliyor. Tam bir Denizlispor fanatiği olan Mehmet Han, dünyanın renklerini açtığı sergiyle Denizli’ye taşıdı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 15:30

Forum Çamlık’ın ev sahipliği yaptığı Denizlili gezgin Mehmet Han’ın fotoğraf sergisi açıldı. “Dünyaya Bir Denizlilinin Gözünden Bakın” isimli fotoğraf sergisinin açılışına Forum Çamlık AVM yöneticileri, Mehmet Han’ın annesi Cemile Han, teyzesi Zennur Tonka ve kardeşi Ali İhsan Han ile sanatseverler katıldı. Sanatçı Türkay Çakır da açılışa şarkılarıyla renk kattı.

denizli-forum-camlik-mehmet-han-fotograf-sergisi-4

Hollanda’da metal sektöründe çalışan Mehmet Han, son yedi yılda gittiği Peru, Tanzanya, Vietnam, Küba, Sri Lanka ve Avrupa ülkelerinden çektiği fotoğrafları açtığı sergiyle beğeniye sundu. Sergi 11 Eylül’e kadar açık kalacak.

BİR YIL ÇALIŞIP 10 GÜN GEZİYOR
İlk kez sergi açtığını, gittiği her ülkeye Denizlispor ve Denizli’nin kültürünü taşıdığını söyleyen Mehmet Han, “Sponsorum yok. Gece gündüz çalışarak bir yılda biriktirdiğimi 10 günlük bir ülke gezisinde değerlendiriyorum. Gezmeyi ve değişik ülkeler görmeyi önemsiyorum. Tabi ki, gittiğim her ülkeye tutkunu olduğum Denizlispor’u ve memleketim Denizli’ye özgü materyaller de götürüp, oralarda Denizli’yi tanıtıyorum” dedi.

denizli-forum-camlik-mehmet-han-fotograf-sergisi-2

FARKLI BİR SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
Forum Çamlık AVM Pazarlama Müdürü Gül Kaygın ise, farklı bir sergiye ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Mehmet Han, bize başvurduğunda hemen kabul ettik. Çünkü içinde Denizli olan ve birçok ülkeden çekilmiş, dünyanın renklerini Denizli’ye taşıyacak bir sergiydi” dedi.

denizli-forum-camlik-mehmet-han-fotograf-sergisi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı