REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu

Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, Denizlililere alışveriş, eğlence ve söyleşinin bir arada olduğu dolu dolu bir hafta sonu programı hazırladı. İvana Sert ile kombin yarışması, pilates eğitmeni Ebru Şallı ve modacı Cengiz Abazoğlu’nun katılacağı söyleşinin yanı sıra, müzik ve özel indirimler ile sürpriz hediyeler bu etkinliğe katılacaklara farklı bir hafta sonu keyfi yaşatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2016 Perşembe, 16:24

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, 15-16 Ekim günleri gerçekleştirilecek Forum Fashion Week-2016 etkinlikleri ile alternatif bir hafta sonu programı sunmaya hazırlanıyor. Programda moda tasarımcısı İvana Sert ve Cengiz Abazoğlu ile pilates eğitmeni ve eski manken Ebru Şallı, Denizlililerin konuğu olacak.

İVANA SERT İLE KOMBİN YARIŞMASI
15 Ekim Cumartesi günü “modanın ritmini yakala” etkinliğinde, moda tasarımcısı İvana Sert kombin yarışması ile Forum Çamlık’a gelenleri selamlayacak. Yarışmanın başlama saati ise 15.00 olarak açıklandı.

EĞLENCE, İNDİRİM SÜRPRİZ HEDİYELER BİR ARADA
Forum Çamlık’a gelenleri 18.00-22.00 saatleri arasında özel indirim, sürpriz hediyeler ve etkinliklerle alışveriş gecesi bekliyor. Programda, 19.00-21.00 saatleri arasında ise DJ performansı ile müzik de yer alıyor.

SÖYLEŞİ PAZAR GÜNÜ
Pilates eğitmeni ve eski manken Ebru Şallı ile modacı Cengiz Abazoğlu’nun katılacağı söyleşi gerçekleştirilecek. Saat 15.00’te başlayacak söyleşide, Şallı ve Abazoğlu, Denizlililer ile bir araya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı