REKLAMI GEÇ

Başdil’in köşe yazıları kitap oldu

Başdil’in köşe yazıları kitap oldu

Eczacı Mukaddes Başdil’in Denizlihaber.com’da yayınlanan köşe yazıları kitaba dönüştü. Başdil’in ilk kitabı olan “Hayat Sevgi Demektir”, Denizli Barosu Tesisleri’nde düzenlenen “Denizli Buluşmaları” etkinliğinde okurlarıyla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2016 Cumartesi, 17:41

“Kültürel Esintiler Denizli buluşmaları”, etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğin açılışında konuşan Mehmet Halil Arık, yazılanların birer bilgi aktarımı değil, aynı zamanda duygu ve üşüncelerin özgürce paylaşımı olduğunu, “İnsan Okur” diyerek yola çıkan Denizli Beşlisi’nin 6, “Bizden Anılar” dizisinin de 4’üncü kitabı yayınladığını söyledi.

mukaddes_basdil_kitap-ic-1

İLK KİTAP HEYECANI
Denizlihaber.com’da yayınlanan köşe yazılarını “Hayat Sevgi Demektir” isimli kitabında toplayan Mukaddes Başdil de, bu kitabın Atilla Sezener ve Mehmet Halil Arık’ın teşvikleriyle ortaya çıktığını belirtti. İnsanın kültürü var eden bir varlık olduğunu vurgulayan Başdil, “İnsanı diğer varlıklardan ayıran düşüncedir. Düşünce ise kültürün en önemli basamağıdır” dedi.

atilla_sezener-ic

BOL BOL OKUYUN ÖNERİSİ
Yayınlanmış çok sayıda kitabı bulunan Avukat Atilla Sezener de okuma konusunda toplumsal yetersizliği dile getirerek, “Kendinizi bol bol okumaya verin. Okuyan insan erdemli olur. Okuyan insan dünyayı ve gelişmeleri çok iyi takip eder” diye konuştu.

denizli_bulusmalari-1c

KİTAPLAR İMZALANDI
Etkinlikte, Denizlili yazarların kitaplarını inceleyen davetliler, bunları ücretsiz olarak edinme fırsatı buldu. Mukaddes Başdil ve Atilla Sezener de kitaplarını okurları için imzaladı. Soruları yanıtlayıp, sohbet ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı