REKLAMI GEÇ

Denizli Beşlisi’nden 6. kitap

Denizli Beşlisi’nden 6. kitap

Denizli Beşlisi’nin 6. kitabı “Güncel İzlenimler” yayınlandı. 5 yazarın bir araya geldiği eserde hayata dair yorumlar, makaleler ve anılar yer alıyor. Kitabı değerlendiren Yazar Atilla Sezener, “Kimseye diyet borcu olmayan kişilerin birikimlerini buluşturduğu bir eser” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2016 Salı, 19:27

İlk kitabın 2013 yılında çıkaran Denizli Beşlisi, aradan geçen kısa süreye 6 eser sığdırdı. Denizli Beşlisi’nin 6. kitabı olan “Güncel İzlenimler”, kitapçılardaki raflarda yerini aldı. Kitabın editörlüğünü ise Yazar Halil Arık yaptı.

denizli-beslisinin-altinci-kitabi-yayinlandi-1

“Güncel İzlenimler” isimli kitabın yazarları Atilla Sezener, Mukaddes Pekin Başdil, Yaşar Oğuz Ergun, Özgül Okutan Küçükarslan ve Zerrin Özirs Öztan Halikarnas Kültür’de bir araya geldi. Buluşmada 6. kitabın değerlendirilmesi yapıldı, geleceğe ilişkin hedefler tartışıldı.

denizli-beslisinin-altinci-kitabi-yayinlandi-2Denizli Beşlisi ve 6. eser “Güncel İzlenimler” ile ilgili bilgi veren Yazar Atilla Sezener, eserde yaşamdan notlar, makaleler, yorumlar ve anıların yer olduğunu söyledi.
Entelektüel birikimleri yüksek kişilerin bir araya gelerek kaleme aldığı kitabın çok özel olduğunu söyleyen Atilla Sezener, “Hiç kimseye diyet borcu olmayan, toplumun kültürel seviyesinin yükseltilmesinden başka kaygı taşımayan yazarların yayınladığı bir eser. Geleceğe ilişkin herhangi bir menfaat söz konusu değil. İçerisinde sosyal hayat ve güncel izlenimler var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı