REKLAMI GEÇ

Denizlihaber.com yazarları fuarda kitaplarını imzaladı

Denizlihaber.com yazarları fuarda kitaplarını imzaladı

Denizlihaber.com kültür sanat ve köşe yazarları, Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Yazarlarımızdan Yaşar Oğuz Ergun, Aylin Müftüler, Ömür Eke, Nizami Çubuk, Hakan Keysan ve Mukaddes Başdil yayınevlerine ayrılan stantlarda hafta boyunca okurlarıyla söyleşip kitaplarını imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 12:55

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen fuar, ziyaretçi sayısının yanı sıra, katılımcı yayınevi ve kitabevlerinin imza programlarıyla da dikkat çekici yoğunluk gösteriyor.

Denizlihaber.com yazarları hafta boyunca okurlarıyla buluştuğu fuarda imza etkinliklerini sürdürüyorlar. Yayınevi stantlarındaki imza günlerinin fuar sonuna kadar devam edeceği belirtiliyor.


Kültür Sanat bölümümüzde edebiyat denemeleriyle tanıdığımız Aylin Müftüler ile gezi, spor, gündelik yaşam üzerine yazılarını okuduğumuz Hakan Keysan, Delikliçınar ve Sunak dergilerinin yanı sıra Abalıoğlu Kültür Sanat Vakfı’na ayrılan stantta dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşi gerçekleştiriyor ve kitaplarını imzalıyorlar. Aylin Müftüler “Üstüm Başım Şiir” ve “Yüreğime Dokun”; Hakan Keysan ise “Yangın Lekesi” ve “Dün Ağrısı” başlıklı şiir kitaplarını okurla buluşturuyorlar.

Sayfalarımızın diğer yazarlarından Ömür Eke, Mavi Nefes yayınları tarafından basılan “Mavi Kalem” başlıklı ilk deneme kitabını haftanın iki günü (Salı-Perşembe) okurlarına imzalayıp söyleşiler gerçekleştirdi. Eke’nin yıllarca gazetelerde yayınlanmış köşe yazılarından seçilmiş metinler ve yeni yazılarının yer aldığı kitabı, sanatçı ve sanatsever çevresi tarafından ilgi görüyor.


Yazarlarımızdan sanat tarihi uzmanı, ödüllü fotoğraf sanatçısı ve öğretmen Nizami Çubuk ise “Hierapolis Tiyatro Kabartmaları” adlı yapıtını imzalıyor. Arkeoloji ve Sanat Yayınları tarafından basılan eser, alanında yapılmış ilk çalışmalardan sayılıyor. Esere, kitap okurlarının dışında arkeoloji meraklıları ve akademik araştırma yapan araştırmacıların yanı sıra tarih ve arkeoloji öğrencileri ilgi gösteriyor.


Denizlihaber.com’un kültür sanat yazarları içinde istikrarlı yazma serüveniyle yakından takip edilen, bir dönem Denizli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Yüksek Şehir Plancısı Yaşar Oğuz Ergun ise, farklı alanlara ilişkin yapıtlarıyla okur karşısında. Kitaplarını Halikarnas Kültür Kitabevi standında bu gün saat 15:00 itibariyle imzalayacak olan Ergun, imza için gelen okurlarıyla sohbetini yarın da devam edecek olan programda sürdürecek.


Gazetemiz yazar grubunun, yaşamın genel sorunları ve gündelik hayatın detaylarını edebiyat tadında denemelere dönüştüren yazarı Mukaddes Başdil, fuarda kitaplarıyla yer alan başka bir yazarımız. Yıllardır metinlerinin üslubu ve temasını özenle koruyan ve bunu okurlarıyla başarılı bir biçimde paylaşmayı sürdüren Başdil, imza programı boyunca kendine ait okur kitlesinin ilgi odağı oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı 10 Nisan 2018 tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı