REKLAMI GEÇ

Emekli Yarbay Gökmen kitaplarını imzaladı

Emekli Yarbay Gökmen kitaplarını imzaladı

Jandarmada uzun yıllar görev yapan ve emekli olmasının ardından deneyim ve yaşadıklarını “Zafer mümkün” ismini verdiği kitapla paylaşan Ufuk Gökmen, imza günü düzenledi. Emekli Yarbay Gökmen, etkinlikte kitabını okurları için imzaladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2016 Cumartesi, 18:41

Bir dönem Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda Merkez İlçe Komutanı olarak görev yapan, Diyarbakır, Ağrı, Çukurca gibi bölücü terörün yoğun olduğu yerlerde çalışan, PKK’nın mayınlı saldırısında yaralanan Ufuk Gökmen, yarbay rütbesindeyken emekli olmasının ardından Zafer Mümkün ismini verdiği bir kitap yazdı.

Terörün yoğun olduğu bölgelerde görevi sırasında edindiği deneyimleri bir süre önce kitabevlerinin raflarındaki yerini alan Zafer Mümkün’de toplayan Gökmen, Halikarnas Kitabevi’nde imza günü düzenledi. Okurları için kitabını imzalayan Gökmen’i ailesi ve dostları yalnız bırakmadı.

Zafer Mümkün adlı kitabında PKK terörünü ve nasıl mücadele edildiğini yaşayan bir kişi olarak kaleme aldığını belirten Gökmen, “Toplumun yaşanmakta olan süreci iyi görebilmesi için bizzat mücadelenin içinde olanların penceresinden bakabilmesi gerekmektedir. Zafer Mümkün bu maksatla hazırlanmış bir çalışmadır. Doğu’da yaşananları PKK ile nasıl mücadele edildiğini vatandaşların yaşayan bir kişinin penceresinden okumasını istedim. Şunu kadar hep olumlu tepkilerle karşılaştım. Bundan sonra ki kitaplarında da yazamadığım yaşanmışlıkları konu alacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı