REKLAMI GEÇ

Kitap Fuarı Denizli yazarlarını ağırlıyor

Kitap Fuarı Denizli yazarlarını ağırlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarında Denizlili yazarlar kendi stantlarında düzenledikleri etkinliklerde okurlarıyla buluşuyor. Fuar boyunca devam eden imza günlerinde her gün farklı yazar grupları stantlarda kitaplarını imzalayıp okurlarıyla söyleşiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2018 Perşembe, 10:27

10 gün sürecek olan kitap fuarının en kalabalık yazar grubunu Denizli kökenli yazarlar oluşturuyor. Her grubun kendine ait stantlarında düzenlenen etkinlikler, okurların yazarlarla buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

Denizli’de yayınlanan edebiyat, kültür ve sanat dergileriyle yazar dernek ve birliklerinin devam eden etkinliklerinde, kitap satışları ve dergi dağıtımları da gerçekleştiriliyor.

Denizlihaber.com yazarlarından Mukaddes Başdil, Aylin Müftüler ve Hakan Keysan, Ömür Eke, Yaşar Oğuz Ergun ve Nizami Çubuk’un da içinde yer aldığı yazarlar kendilerine ayrılan stantlarda dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşi gerçekleştiriyor ve kitaplarını imzalıyorlar.

İLESAM’a (İlin Edebiyat Sanat Eserler Meslek Birliği) ait yazarlar standında Şerif Kutludağ, Arzu Subakan Kabukçu, Bilal Tekin ve Bülent Rıza Özkan’ın da içinde yer aldığı yazarlar grubu ise her gün birkaç yazarın imza programında bir araya geliyorlar. Yine Denizlili yazarlardan Gazeteci Seval Uysal da kitap fuarında okurlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Yazar-Bir kısa adıyla bilinen Egeli Araştırmacılar ve Yazarlar Birliği ise kendi standında fuar boyunca 80 yazarı ağırlamayı hedefliyor. Birlik başkanı yazar Abdülkadir Uslu, fuarın devam edeceği on gün boyunca her gün sekiz yazarın stantlarında okurlarıyla buluşup söyleşeceği bilgisini verdi.

Yazar ve şairler, stantlarda okurlarıyla buluşmanın yanında kitapları ve sohbetleriyle hem fuar ziyaretçileri, hem de kendi aralarında güçlü bir edebiyat bağının oluşmasına aracılık ediyorlar.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ve yoğun ziyaretçi akınına sahne olan kitap fuarı 8 Nisan 2018 akşamına kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı