Pilevne şiirlerini kitapta topladı

Tarık Barbaros Pilevne, 17 yaşından bu yana yazdığı şiirleri “Gündönümü” adını verdiği kitapta topladı. Gündönümü kitabı için imza günü düzenleyen Pilevne’yi dostları yalnız bırakmadı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2016 Pazar, 12:17
Denizli Ağaçlandırma Etüt-Proje Mühendisliği’nden emekli olan Tarık Barbaros Pilevne, 17 yaşından bu yana yazdığı şiirlerini “Gündönümü” adlı kitabında bir araya getirdi.
Pilevne, hayatındaki yaşanmışlıkları konu edindiği şiirlerin yer aldığı Gündönümü için Halikarnas Kültür Kitap evinde imza günü düzenledi. İmza gününe CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, dost ve akrabaları katıldı.
Kitabını okurları için imzalayan Pilevne, “Bugün gerçekten çok heyecanlıyım. Kültüre sanata yaşama saygı duyan insanlarız ve geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yazdığım şiir kitabı 50 bir kitap içerisinde bir yaşam öyküsü var. İlk şiirimi 17 yaşında yazmışım. O yıldan bu yana yazdığım tüm şiirler bu kitabın içerisinde ve şiirlerimde tarih notları da ayrıca bulunuyor. Kitabıma Gündönümü ismi verdim çünkü; hem doğada hem insan hayatında gündönümü oluyor, yani dinginleşme çağı. Bende o çağdayım gibi hissettiğim için isim verdim” dedi.

Tarık Barbaros Pilevne’nin kaleme aldığı “Kaos”, “Çevremiz”, “Usulca” ve “Yaşama Dair” adlı kitapları da bulunuyor.
Yorumlar
Kültür ve sanat adına teşekkürler, Denizli Haber…