REKLAMI GEÇ

2’si 1 Arada’ya büyük ilgi

2’si 1 Arada’ya büyük ilgi

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi,“2’si Bir Arada” oyuncularını Denizlililerle buluşturdu. Oyun öncesi Forum Çamlık’ta düzenlenen imza töreninde oyuncular soru yağmuruna tutuldu, imza dağıttı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2014 Cumartesi, 11:09

“2’si 1 Arada” adlı romantik komedi oyuncuları Forum Çamlık AVM’de Denizlililerle buluştu. Düzenlenen söyleşi de Denizlililer oyunculuk hakkında merak ettikleri konuları oyunculara sordu.

Forum Çamlık, Gate Production Sahne İşleri tarafından sahnelenen, müzikleri Mehmet Kazanbal tarafından hazırlanan, Ahmet Kazanbal’ın yazıp yönettiği romantik komedi tadındaki “2’si 1 Arada” tiyatro oyununun sevilen oyuncularıRuhi Sarı, Neslihan Yeldan, Duygu Şen’i oyun öncesi söyleşi ve imza günü düzenleyerek Denizlililerle buluşturdu.

2’si 1 Arada tiyatro oyunu hakkında bilgi veren Ruhi Sarı, “Romantik komedi adından da anlayacağınız gibi iki kadın arasında kalmış, zavallı adamı oynayacağım.Birisi karısı diğeri de karısından koparmaya çalışan bir sevgili var. Oyun sonunu ise oyunumuzda görebilirsiniz” dedi.

Cemal Hünal’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı söyleşide ilk soru Ruhi Sarı’ya soruldu. “Geçen yıl haziran ayında Gezi Parkı olayları vardı. Sizin Gezi Parkı olaylarına katıldığınızı biliyorum. Destek verdiniz. Bunun hakkında kendi şahsi düşüncenizi söyler misiniz?”sorusuna yanıt veren Sarı’nın cevabı “Ağaçlar kesilmesin”oldu.

Bir tiyatroseverin “Tiyatro ile çok ilgileniyorum ve ileride çok iyi bir tiyatrocu olmak istiyorum bunun için bana ne önerirsiniz?” sorusunu yanıtlayan Neslihan Yeldan, “Çok çalışman lazım. Oyunculuğu ömrünün sonuna kadar bitmeyecek bir eğitim olduğunu düşünmelisin. Sürekli öğreneceksin, sürekli çalışıp kendini yenileyeceksin. Ölene kadar oyunculuk öğrenilecek bir meslek. Hala ben her çalıştığım oyun ile öğrenmeye devam ediyorum” diyerek tavsiyede bulundu.

Bir anne ise tiyatro ile uğraşan kızı için oyunculara soru yöneltti. “Her zaman çocuklarımızın doktor veya mühendis olmasını isteriz. Ancak oyunculuğu hiç düşünmedik. Daha sonra ben kızımın içindeki cevheri fark ettim. Biraz geç oldu ama kendisi çizdiği yolda ilerledi. Kızımın tiyatro eğitimi almasını istiyorum ancak özel okullar çok pahalı ne yapmam gerekli?” sorusunu yanıtlayan oyuncular, “Ülkemizde eğitim sisteminde maalesef liseye kadar tiyatro okuma şansı yok. Ama konservatuar sınavına girecek. 400-500 kişilik bir sınavdan 10 kişilik bir kontenjana girmeye çalışacak. Tabi bu konu da drama dersleri, oyunculuk dersleri veren kurslar var. Bunların bir kısmı gerçekten palavra. Onun doğru yerde olmasını istiyorsanız. İlk adımolarak lisenin amatör tiyatro topluluklarının içine girmeli okuduğu okulun tiyatro topluluğu içerisinde olmalı.Ben Müjdat Gezen tiyatro okulunda okudum. Özel bölümüde var, devlet bölümüde. Şöyle güzel bir tarafıda var. Öğrenci de yetenek görürlerse aynı paralı okulda burslu bir şekilde okuyabiliyor” diyerek bilgilerini paylaştı.

Söyleşi sonunda oyuncular hayranlarına imzalı fotoğraflarını dağıtarak fotoğraf çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı