REKLAMI GEÇ

Ali Poyrazoğlu’nu kahkahalara boğdu

Ali Poyrazoğlu’nu kahkahalara boğdu

Tak Tak Takıntı isimli oyun ile Denizlililere tiyatro ziyafeti yaşatan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, yoğun ilgi gördü. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde dün akşama, oyun kadar salonun en yaşlı tiyatroseveri Nurşen Demirkıran’ın kahkahaları da damgasını vurdu. Geceye renk katan Demirkıran, ünlü oyuncunun asistanının annesi çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2019 Cumartesi, 16:10

Ali Poyrazoğlu, Melih Eker, Güneş Berberoğlu, Eser Ali, Güneş Emir, Hasan Akdemir ve Aylin Dönmez… Türk tiyatrosunun usta isimleri, çiçeği burnunda oyuncularla birlikte dün akşam Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeydi.

Tak Tak Takıntı isimli oyun ile Denizli’ye gelen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu ekibine ilgi yoğundu. Usta oyuncu Poyrazoğlu ve ekibi tiyatroseverlere kelimenin tam anlamıyla bir ziyafet yaşattı.

Dün akşama izleyenleri kahkahaya boğan performans kadar oyunun neredeyse tümümde kendini gülmekten alıkoyamayan yaşlı bir tiyatroseverin kahkahaları da damga vurdu. Öyle ki replik aralarında bile kendini tutamayan salonun en tatlı tiyatroseveri Nurşen Demirkıran, usta oyuncu ve Ali Poyrazoğlu’nu da kahkahalara boğdu. Oyun sonunda Demirkıran’ı sahneye davet eden Ali Poyrazoğlu, yaşlı tiyatroseverin asistanının annesi olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Ali Poyrazoğlu’nun asistanı Jale Demirkıran’ın annesi Nurşen Demirkıran’ın eşinin görevi nedeniyle Denizli’de yaşayan büyük kızını görmek için ilimizde olduğu, oyunu olduğunu duyunca da izlemek istediği öğrenildi.

ÖZDEMİR NUTKU’YU UNUTMADI
Oyun sonrası seyircilerle uzunca bir süre sohbet eden Ali Poyrazoğlu, Türk tiyatrosunun en önemli isimlerinden biri olan, bugün Türkiye’nin yakından tanıdığı en usta oyuncuları yetiştirerek tiyatro dünyasına kazandırdığını söylediği ünlü sanatçı Özdemir Nutku’yu da unutmadı. Nutku için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

TİYATROYA SAHİP ÇIKIN
Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sergiledikleri oyun sahnesinin Türkiye’nin en iyi sahnelerinden biri olduğuna da dikkat çeken Poyrazoğlu, “Bakın bu sizin için büyük bir şans. Gerçekten Türkiye’nin en iyi sahnelerinden birine sahipsiniz. Bunun kıymetini bilin. Tiyatroya sahip çıkın, bu sahneyi ve tiyatrocuları yalnız bırakmayın. Ki daha fazla tiyatro oyunu buralara gelsin sizlerle buluşsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı