REKLAMI GEÇ

AYS Sanat’ın kursiyerleri eserlerini sergiledi

AYS Sanat’ın kursiyerleri eserlerini sergiledi

Aysun Döner tarafından 2017 yılında kurulan AYS Sanat Galerisi, 2. sergisini çocuk ve yetişkin kursiyerlerinin eserleriyle açtı. 25 çocuk ve 23 yetişkin, son bir yılda yaptığı 83 resmi sanatsevenlerin beğenisine sundu. Sergi, davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2019 Cuma, 18:53

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Resim Öğretmenliği Bölümü’nden 2014 yılında mezun olan ve resim çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Aysun Döner, 2017 yılında AYS Sanat Atölyesi’ni kurarak, çalışmalarına bu yönde yoğunluk verdi.

İKİNCİ SERGİYLE KURSİYERLERİN ESERLERİ BEĞENİYE SUNULDU
Aysun Döner koordinasyonundaki AYS Sanat Galerisi, ilk sergisini 1 Haziran 2018’de açtı. 25 çocuk ve 23 yetişkin kursiyerin son bir yıl içinde hazırladığı 83 eser bugün açılan ikinci sergi ile sanatsevenlerin beğenisine sunuldu.

Yağlı boya, sulu boya, akrilik, pastel boya ve farklı tekniklerle hazırlanan 83 eser, sanatsevenlerin beğenisini kazandı. Davetliler, kursiyerlerin yaptığı resimleri tek tek inceledi, özellikle çocuk kursiyerlerin sanat eserleri büyük beğeni aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılman sergi, 13 Haziran’a kadar gezilebilecek.

AYSUN DÖNER: “ÇOCUK VE YETİŞKİN KURSİYERLERE EĞİTİM VERİLİYOR”
AYS Sanat Atölyesi ve açılan ikinci sergiye ilişkin değerlendirmeler yapan Aysun Döner, atölyede yetişkin hobi grubunun hafta içi akşamları 18.00-22.00 saatleri arasında, çocuk grubunun ise cumartesi günleri çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Aysun Döner, “Yetişkin hobi grubumuzda, insanların sanatsal bakış açılarını ve yaratıcılıklarını geliştirip, kültürel zenginliklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuk grubumuzda da küçük ressamların algı, beceri ve yaratıcı güçlerini ortaya çıkararak, hayal dünyalarını daha da geliştirip, konsantrasyon, iletişim ve özgüvenlerinin artması için çaba harcıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı