REKLAMI GEÇ

Barış Manço eserleriyle anıldı

Barış Manço eserleriyle anıldı

Ünlü sanatçı Barış Manço, Üçler ve Osman Aydınlı İlkokullarında hazırlanan programlarla anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2019 Cumartesi, 10:05

Barış Manço’nun ölümünün 20. yıl dönümü için hazırlanan programa Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Türkiye ve dünyada yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Barış Manço’yu yeni kuşaklarla tanıştırmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Oğuz, “Üçler ve Osman Aydınlı İlkokulu’nda Müzik Öğretmeni Emine Çivi yönetimindeki müzik grubunun katılımı ile konser düzenliyoruz. Sadece ülkemizin değil dünyanın tanıdığı bir sanatçı olan merhum Barış Manço’nun şarkılarını öğrencilerimiz de öğrenmiş olacak. Başta öğretmenimiz Emine Hanıma ve grubuna böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Oğuz’un konuşmasının ardından Barış Manço’nun unutulmaz şarkıları olan; Yaz Dostum, Can Bedenden Çıkmayınca, Hal Hal, Halil İbrahim Sofrası, Dönence, Dağlar Dağlar, Gülpembe, Nane Limon Kabuğu, Arkadaşım Eşşek, Gibi Gibi, Aynalı Kemer, Yeni Bir Gün ve Anlıyorsun Değil Mi? ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Konserlerin sonunda Müzik Öğretmeni Emine Çivi ile TEV Anadolu Lisesi’nden mezun olarak üniversitelerde okuyan öğrencilerden oluşan müzik gurubu Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Oğuz misafirlerine günün anısına küçük hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı