REKLAMI GEÇ

BU RESİMLER KADINI ANLATIYOR

BU RESİMLER KADINI ANLATIYOR

Denizli Çınar Lions Kulübü üyesi 16 kadın EAT’N JOY Restaurant’ta resim sergisi açtı. Sergide kadın konulu 34 tablo yer alıyor. Tabloların satışından elde edilecek gelir öğrencilere burs olacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2015 Çarşamba, 10:24

Denizli Çınar Lions Kulübü’nün 16 kadın üyesi, EAT’N JOY Sanat Yönetmenleri Ayşegül Evcim ve Damla Yılmaz’dan aldıkları resim derslerinin ardından yaptıkları tabloları görücüye çıkardı. EAT’N JOY Restaurant’ta açılan sergide 34 tablo yer alıyor.

ic-3

Tablolar, Türkiye’de kadın olmayı anlatıyor. “Bir Kadın Tüm Dünyayı Değiştirebilir” sloganı ile açılan sergide kadına karşı şiddetten, çocuk gelinlere kadar toplumun birçok kanayan yarasına dikkat çekiliyor.

ic-2

Sergide yer alan resimlerin satışından elde edilecek gelir, Çınar Lions Kulübü tarafından üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak.

Serginin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını istediğini belirten Çınar Lions Kulübü Başkanı Kamelya Toker, “Çınar Lions Kulübü olarak açıldığından bu yana farklı tarzıyla beğeni kazanan EAT’N JOY Restaurant ile böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesinde işbirliği yaptık. Sanatın toplumların eğitimindeki öneminin farkında olan derneğimiz, bir yandan da toplumumuzun derin bir yarası olan kadın sorunlarına parmak basmak için seçtiği konuyla da mesajı vermek istedi” dedi.

ic-1

EAT’N JOY Sanat Yönetmeni Ayşegül Evcim, serginin hem öğrencilere burs sağlamak, hem de kadının yaşadığı sorunlara dikkat çekerek toplumda farkındalık oluşturma amacı taşıdığını belirterek, “Eğitime yatırım yapmanın, geleceğe yatırım yapmak olduğunu biliyoruz. Bu projenin ortağı olmaktan mutluluk duyduk. Sergilerimize gelecek yıllarda da devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı