REKLAMI GEÇ

CSA Vakfı ödülleri sahiplerini buldu

CSA Vakfı ödülleri sahiplerini buldu

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı’nın, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği “Çevre ve Geri Dönüşüm” konulu resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 11:53

Ulusal kalkınmaya, yöresel gelişime ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına katkıda bulunmak amacıyla 1999 yılında kurulan CSA Eğitim ve Kültür Vakfı; eğitim, kültür ve sanat alanlarında ulusal ve uluslararası çeşitli projeler geliştirip uyguluyor. Sanatsal faaliyetlere verdiği desteğe bu yıl çocukları da ekleyen vakıf, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile il genelindeki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında “Çevre ve Geri Dönüşüm” konulu resim yarışması düzenledi.

csa_vakfi_odul_toreni-ic

Çocukların çevre ve geri dönüşüm konusundaki düşüncelerini özgürce resmetmeleri ve resim sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen bu yarışmaya 807 eser gönderildi. Başkanlığını Prof. Dr. Tahsin Hancıoğlu’nun yaptığı seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda, dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 85 eser belirlendi.

Eserler, CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Sergi Salonu’nda sergilenirken, dereceye giren öğrencilere de ödülleri Vakıf Başkanı Ali Abalıoğlu’nun da katıldığı törenle verildi. Sergi, 28 Nisan’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı