REKLAMI GEÇ

ÇYDD üyeleri Forum Çamlık’ta kitap okudu

ÇYDD üyeleri Forum Çamlık’ta kitap okudu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Denizli Şubesi üyeleri, “Herkes kitap okusun diye” adıyla etkinlik düzenledi, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 15:04

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Denizli Şubesi üyeleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle okuma eylemi yaptı. “Herkes kitap okusun diye” adı verilen etkinlik Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Yetişkinlerin ve özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte hazırlanan “Askıda kitap panosu”ndan kitaplar seçildi, onlarca yetişkin ve çocuk uzun süre kitap okudu.

ÇYDD Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün, kitabın bilgi ve birikiminin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, insan gelişimine en çok katkı sağlayan araç olduğunu kaydetti.

Aygün, “Okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisini aşılamak için kasım ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” olarak kutlanıyor. Şube olarak oluşturduğumuz sosyal sorumluluk alanında çocukların yer almasına olanak sağlayarak, birlikte kitaba ve okumanın önemine dikkat çektik. ÇYDD Denizli Şubesi ve Çağdaş Gençlik Denizli olarak düzenlediğimiz etkinliğimizin amacı, çocuklara kitap okuma sevgisi kazandırmak, daha çok ve kaliteli çocuk kitabı yazılmasına dikkat çekmek, ders kitapları dışındaki kitapların da okunmasını sağlamaktı” dedi.

Gençlerin hazırladıkları animasyonlarla süren etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı