REKLAMI GEÇ

DDH’nın resim yarışması sonuçlandı

DDH’nın resim yarışması sonuçlandı

Denizli Devlet Hastanesi, 90. Yıl Resim Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya ilköğretim birinci ve ikinci kademeden toplam 304 eser katıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2009 Perşembe, 19:08

1919 yılından 2009 yılına varan süreçte ‘Sağlıkta Ulu Bir Çınar’ olarak her geçen gün gittikçe büyüyen Denizli Devlet Hastanesi, 90. yaşında çeşitli etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Resim yap, hayalin gerçeğe dönüşsün” sloganıyla başlatılan “Hayalimdeki Hastane” konulu 90. Yıl Resim Yarışması’na başvurular, 8 Mayıs’ta sona erdi. Yarışmaya Denizli’deki ilköğretim okullarından 304 eser başvurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon, ilköğretim birinci ve ikinci kademe öğrencilerinin yaptıkları resimleri ayrı olarak değerlendirdi. İlk üçe giren ve mansiyonlara değer görülen eserler belirlendi. İlköğretim birinci kademede birinci eser ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Özge Özcan, ikinci eser Ece Çiftçi ve üçüncü eser İsmet Mert Küçüker’e ait iken, mansiyon ödülleri ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Sinem Demirkan, Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu’ndan Fatmanur Şahinarslan, Namık Kemal ilköğretim Okulu’ndan Abdullah Kaplan’ın oldu. İlköğretim ikinci kademede ise birinci eser Develiköyü İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Ekmekçi, ikinci eser Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan Necibe Öz, üçüncü eser ise ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Selin Tok’un oldu. Develiköyü İlköğretim Okulu’ndan Dilek Çolak, Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu’ndan Behiye Funda Kavak, ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Eren Bilen ise mansiyon ödülü kazandı.

Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, resimlerin 18-22 Mayıs tarihleri arasında hastanenin konferans salonunda sergileneceğini belirtti. Canural, ayrıca 21 Mayıs 2009 tarihinde saat 12.30’da Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda ödül törenin gerçekleştirileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı