REKLAMI GEÇ

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi’nin sergisi Teras Park’ta

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi’nin sergisi Teras Park’ta

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi adıyla oluşturdukları platformun “Büyük Menderes Yok Olmasın” temasıyla başlattığı sergiler sürüyor. Serginin son durağı Teras Park Alışveriş Merkezi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2019 Cumartesi, 13:50

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi, büyük tehlike altındaki yaşam kaynağına dikkat çekmek üzere bir süre önce başlattığı sergiler serisi sürüyor.

İlk olarak geçtiğimiz Nisan ayında Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda görücüye çıkan sergi, sırasıyla Sarayköy ve Çivril’de açıldı. Ardından Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde 7 gün süreyle gezilen sergi, kent dışına da uzandı ve Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

SON SERGİ TERAS PARK’TA
Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi’nin, Menderes’te yaşanan tehlikeye dikkat çekmek için açtığı sergiye DEFSAD, DENFOT ve LAFOT da destek veriyor. 26 fotoğraf sanatçısının 64 eserinin yer aldığı sergide, Menderes’te yaşanan kirliliğin ulaştığı boyutlar tüm çıplaklığıyla ortaya konuyor.

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi dönem sözcüsü Ahmet Ergun, sergi için kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, DEFSAD, DENFOT ve LAFOT üyesi sanatçıların da büyük destek verdiğini söyledi.

Menderes’te yaşanan kirliliğin önüne geçilmesi için çaba harcadıklarını belirten Ahmet Ergun, “Bu çabalarımız, Menderes kurtuluncaya kadar devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı