REKLAMI GEÇ

Genç tiyatroculardan muhteşem gala

Genç tiyatroculardan muhteşem gala

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği”nin gala ve ödül gecesi yapıldı. 7 gün süren tiyatro şenliğinde merkez ve ilçelerden 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 13:20

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği” tamamlandı. Şenliğin gala ve ödül gecesi ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu galaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, tiyatro şenliğine katılan okul yöneticileri, davetliler ile öğrenciler katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan,”Gençlik Haftası dolayısıyla Genç Denizli kulübümüz kendi içerisinde ki faaliyetlerinin yanı sıra, siz değerli gençlerimize bir nebze olsun tiyatroyu sevdirmek ve tiyatroya sahip çıkma anlamında hem kendimizi geliştirmek göstermek hem de Denizlimizi ve ülkemizi tiyatroda temsilini yüksek tutmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledi. Sizler de elinizden geldiğince bu alanda ki kabiliyetlerinizi sergilediniz. Bizler de bundan çok memnunuz. Hepinizin ellerine ve gönüllerine sağlık” dedi.

9 DALDA ÖDÜL VERİLDİ
Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Bu kapsamda, “Jüri özel ödülü” Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ebubekir Ağdaş’a, “En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Havva Kübra Gözlükavak’a, “En iyi komedi kadın oyuncu ödülü” Denizli Lisesi’nden Raziye Sardoğan’ a, “En iyi kadın yardımcı oyuncu ödülü” İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Meftune Kalemoğlu’na, “En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu ödülü” İbrahim Cinkaya Sosyal bilimler Lisesi’nden Furkan Karaca’ya verildi.

TİYATROCULARDAN HATIRA FOTOĞRAFI
“En iyi komedi erkek oyuncu ödülü” ise İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Bekirhan Topaloğlu’na, “En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Mehmet Kağan Kurt’a, “En iyi erkek oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Sait Baki Karahan’a ve “En iyi kadın oyuncu ödülü” Seviye Okulları’ndan Emine Melike Alabaş’a verildi. Galanın sonunda katılım belgesi verilen öğrenciler gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı