REKLAMI GEÇ

Liselerde tiyatro şenliği

Liselerde tiyatro şenliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liseler arası 3. Tiyatro Günleri” başladı. 8 lisenin katıldığı etkinlik 21 Mayıs’a kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 16:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Genç Denizli Liseler Arası Tiyatro Günleri başladı. 21 Mayıs’a kadar sürecek etkinlikte 8 farklı lise toplam 8 oyun sahneleyecek. Denizli Lisesi, Acıpayam Anadolu Lisesi, Seviye Okulları, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Kayhan 75. Yıl Lisesi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Anafartalar Lisesi, Durmuş Ali Çoban Lisesi’nin katıldığı etkinliğin açılışı Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirildi. Açılışta ilk olarak Denizli Lisesi sahne aldı ve Komşu Köyün Delisi isimli oyunu sergiledi. Salonu dolduran tiyatro severlerin beğenisini kazanan oyunun sonunda geleceğin tiyatrocuları alkışlarla ödüllendirildi.

GALA 21 MAYIS’TA…
Gençlere tiyatroyu sevdirmeyi ve tiyatronun gençler arasında yaygınlaştırmasını amaçlayan tiyatro etkinliğinin galası 21 Mayıs’ta saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik boyunca 8 farklı lisenin sergilediği oyunları değerlendiren jüri üyeleri, genç tiyatrocuları ödüllendirecek. Ekinliğe katılan 8 liseye en iyi oyun, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu, en iyi reji, komedi dalında en iyi oyun ve en iyi dekor olmak üzere toplam 9 ödül verilecek. 21 Mayıs’a kadar her gün akşam saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak sergilenen oyunlara tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı