REKLAMI GEÇ

“DENİZLİ DEVLET TİYATROSU’NA YOĞUN İLGİ VAR”

“DENİZLİ DEVLET TİYATROSU’NA YOĞUN İLGİ VAR”

Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, perdelerini geçen hafta açan Denizli Devlet Tiyatrosu’nun sanatseverlerden ilgi gördüğünü söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2011 Pazartesi, 17:42

Korkmaz, yılda 2,5 milyar Dolar ihracatı bulunan ve 40 bin öğrencili üniversitesi olan Denizli’nin sosyoekonomik gelişiminin ülkeye örnek olduğunu ifade etti. Denizli’de kültür ve sanat faaliyetlerine de gereksinim duyulduğunu vurgulayan Korkmaz, şöyle dedi:
“Bu denli ekonomik ve sosyal zenginliğe sahip olan ilimizde kültürel ve sanatsal faaliyetlerdeki önemli bir eksiklik Devlet Tiyatrosu’nun perdelerini 24 Kasım Perşembe açmasıyla giderildi. Haldun Dormen’in yazdığı ve yönettiği ‘Kantocu’ adlı Oyun üç gün boyunca kapalı gişe izlendi. Denizlili sanatseverlerin büyük bir ilgisine mazhar olan tiyatroda, 2-3 Aralık’ta sahnelenecek ‘Vahşet Tanrısı’ ve 9-10 Aralık’ta sahneye konulacak ‘Genç Osman’ adlı Oyunun biletleri de yoğun ilgi görüyor.” Korkmaz, cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftada iki gün Oyun sergileyecek Denizli Devlet Tiyatrosu’nun Oyun biletlerinin, www.devtiyatro.gov.tr ve www.mybilet.com/dtgm.php web adreslerinden, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu İbrahim Çallı Sanat Evi Denizli Devlet Tiyatrosu gişesinden veya Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür ve Sanat Merkezi Kınıklı Denizli Devlet Tiyatrosu gişesinden temin edebileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı