REKLAMI GEÇ

Denizli Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

Denizli Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

Denizlili tiyatro severlerin özlemle beklediği perde açılıyor. Denizli Devlet Tiyatrosu, 21 Ekim günü Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği Dördüncü Ay ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2016 Perşembe, 09:33

2011 yılında kurulan ve Denizlili tiyatro severlerin özlemine son veren Denizli Devlet Tiyatrosu yeni sezona 21 Ekim günü “merhaba” diyor. 2011 yılından bu yana birbirinden özel oyunlar ile izleyenlerinin karşısına çıkan Denizli Devlet Tiyatrosu, kendi oyuncularının yanı sıra diğer illerdeki devlet tiyatrolarını da ağırlıyor.

SEZON DÖRDÜNCÜ AY İLE AÇILIYOR
Denizli Devlet Tiyatrosu yeni sezonu Konya Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği Dördüncü Ay ile açıyor. Björn Boström’ün yazdığı, Şaziye Dağyapan’ın Türkçe’ye çevirdiği iki kişilik olunda Esra Erdemir ve Ferdi Dalkılıç sahne alacak.

İlk gösterimi 21 Ekim günü saat 20.00 gerçekleşecek olan Dördüncü Ay, 22 Ekim günü iki kez sahne alacak. Saat 14.00 ve 20.00’de yeniden perdelerini açacak olan Dördüncü Ay, Denizli Devlet Tiyatrosu Hasan Kasapoğlu Sahnesi’nde izlenebilecek. Bilet fiyatları ise öğrenci 3, tam 5 lira olarak açıklandı.

28 EKİM’DE ERZURUM DEVLET TİYATROSU GELİYOR
Denizli Devlet Tiyatrosu, 21 Ekim’de gerçekleştirilecek sezon açılışının ardından sıklıkla tiyatro gruplarını Denizlili tiyatro severler ile bir araya getirecek.

28 Ekim’de Erzurum Devlet Tiyatrosu’nu ilimizde ağırlayacak olan Denizli Devlet Tiyatrosu, Behiç Ak’ın yazdığı, Sabri Özdemir’in yönettiği Ayrılık adlı oyunu sahneye taşıyacak. Cengiz toraman ve F. Nazlı Polattaş’ın sahne alacağı Ayrılık oyununda , evliliklerine son veren çiftin bir araya geldikleri ilk gün aralarında geçen diyaloğu sahneye taşıyor. Çağımız insanını anlatan iki kişilik ironi dolu güldürü, tüm çelişkileri ve gülünçlükleri ortaya koyuyor.

Ayrılık, Denizli Devlet Tiyatrosu Hasan Kasapoğlu Sahnesi’nde 28 Ekim saat 20.00 ve 29 Ekim 14.00-20.00 saatlerinde izleyicisiyle buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı