REKLAMI GEÇ

PAHOY yeni dönem için moral depoladı

PAHOY yeni dönem için moral depoladı

Kuruluşunun 32. yılını kutlayacak olan PAHOY (Pamukkale Halk Oyunları G.S.K. Derneği) yeni dönem öncesi 35 dansçısıyla birlikte 17 gün süren Avrupa turunu bitirerek yeni döneme hızlı bir giriş yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2017 Cumartesi, 13:39

PAHOY üyeleri, Yunanistan’da Selanik ve Kavala, Makedonya’da Manastır ve Ohrid, Macaristan’da Budapeşte, Hırvatistan’da Zagrep, Dubrovnik, Zadar ve Rijeka, İtalya’da Milano ve Venedik, Fransa’da Nice, Marsilya ve Cannes, İspanya’da Valencia ve Barselona, Monako’da Monte Carlo ve Andorra’da Andorra La Vella olmak üzere 9 ülke ve 18 şehire büyük bir kültür turu yaparak Türkiye’ye döndü.

Gezide, PAHOY dansçısı Nil ile müzisyeni Nazım Höke’nin balayı olması ve Devlet Tiyatroları Sanatçısı ve dizi oyuncusu Taner Turan’ın katılmasıda ayrıca renk kattı.

Taner Turan gezi boyunca, oynadığı Paramparça, Şeref Meselesi, Ezel, Ası ile Kerem, Dadı, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl gibi bir çok dizilerdeki ve tiyatrodaki anılarını PAHOY’lularla paylaşarak gezinin neşeli geçmesini sağladı.

PAHOY Başkanı Deniz Semerci, “Başarılı geçen sezon sonrası her yıl olduğu gibi yine yurt dışına çıkarak moral depolayıp yeni döneme başlıyoruz. Bizimle dünyayı dolaşmak, gösterilerde, festivallerde yer almak isteyen tüm dansçıları PAHOY’a ve TUANA’ya bekliyoruz “ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı