REKLAMI GEÇ

Halk Oyunları Camiası Sezona Hazır

Halk Oyunları Camiası Sezona Hazır

Denizli’de 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Dans Okulları ve dernekler de sezon çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 16:14

Yansıma Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılan toplantıya Denizli’yi yurt içi ve yurt dışında sayısız defa temsil eden dernek ve kulüp yöneticileri katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğundan Mehmet Kaya, Tevfik Soyuçok ve Sinan Tekelioğlu’nun, Çengi Dans Merkezi’nden Kadir Erbaş, Destan Gençlik Spor Kulübü’nden Türker Esmer, Laodikya Gençlik Spor Kulübü’nden Necdet Karadağlı, Denizli Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü’nden Erdal Aktürk, Yansıma Gençlik Spor Kulübü’nden İsmail Erdoğan ve Çınar Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü’nden yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Denizli Halk Kültürünü en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmak ve yaşatmak için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.

Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan Halk Oyunları Federasyonu eski il temsilcisi Mehmet Kaya “Amacımız Denizli Kültürünü gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve hayatımızın bir parçası olan dansı yeni nesillere sevdirmekti. Açılacak olan kurslara tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı