REKLAMI GEÇ

Denizli müzik ve dansa doydu

Denizli müzik ve dansa doydu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Oyunları Gösterisi yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, unutamayacakları bir gece yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 12:42

Sosyal ve kültürel alanda düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Dansları Gösterisi” sundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, açılış konuşmasında etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun yıl boyunca etkinliklerine devam edeceğini ifade eden Gökoğlan, bundan sonraki ilk programın Şeb-i Arus töreni olduğunu duyurdu, “Bütün vatandaşlarımızı gecemize de davet ediyorum” dedi.

KONSER VE HALK OYUNLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından seslendirilen, Türk Halk Müziği Konseri salonu dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu da “Zeybek, Halay, Karadeniz ve Teke Yöresi” oyunları sergileyerek salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı.

denizli-buyuksehir-belediyesi-konser-halk-oyunlari-gecesi-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı