REKLAMI GEÇ

Denizli Sanatı Marmaris’te Çiçek Açtı

Denizli Sanatı Marmaris’te Çiçek Açtı

Denizli’nin köklü resim atölyelerinden EVE Sanat, sezonun ilk sergisini Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde açtı. Atölye katılımcılarının 54 çalışmasının yer aldığı sergi, Marmaris Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Açılışa çok sayıda davetli ilgi gösterirken, resmi sergilenen atölye mensuplarının tümü etkinlikte hazır bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2017 Salı, 11:30

Denizli EVE Resim Atölyesi, Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisi sergi salonunda 24 kadın sanatçı ile hazırladığı dönemin ilk sergisinde adeta çiçek açtı. Atölye, bu sergisi ile Marmarisli sanatseverlere üçüncü kez merhaba dedi. Biri erkek toplam 25 sanatçısının eserlerinin sergilendiği etkinlik, çok sayıda sanatseverin ilgisini topladı.

Sergi açılışına Marmaris Belediyesi adına protokol üyeleri katılırken, açılış kurdelesini sanatçılarla birlikte Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt kesti.

Sergide toplam 54 eser yer aldı. Ağırlıklı olarak yağlıboya tablo çalışmalarından oluşan sergide suluboya ve karakalem çalışmalarına da yer verildi.

Sergi hakkında açıkla yapan atölye kurucusu sanatçı Arife Yılmaz, “Amacımız, sanata ayrılan mekanlarda, sanatseverlerle ortak paydalarda buluşup güçlü dostlukların kurulması, sevgi, saygı ve hoş görünün yerleşmesi, bireylerin hayata daha güçlü bakmalarına vesile olmaktır. Sanatsal faaliyetlerin içindeki bireyler, sanatseverler ve izleyicilere faydalı olmak, güzel duygular ve iyi izlenimlerle ayrılmalarını sağlamak, onların küçük mutlulukları toplayarak mutlu yaşamlarını benimsemelerini sağlamak düşüncesindir. Resim sergimizi sanatseverlerimizin haz alarak izleyeceklerini ve ayırdıkları zamanın buna değeceğini umut ediyoruz. Yaşadığımızı hissettiğimiz her an ayrı birer mutluluktur” dedi.

Marmaris Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ise Denizli’den gelen sanatçılara her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, “Daha uzun soluklu ve çaplı etkinlikler için Denizli’yi Marmaris’e bekliyoruz” dedi.

Denizlili sanatçıların Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisi’ndeki resim sergisi 23 Kasım 2017’ye kadar sanatseverlere açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı