REKLAMI GEÇ

Denizli tiyatroya doyacak

Denizli tiyatroya doyacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla beş ayrı oyunu sahneleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 15:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle tiyatro etkinlikleri düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 5 ayrıoyun ile Denizlililerin karşısına çıkacak.

Oyunların tamamı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Yarın ilk sahne alan ekip Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü olacak. “Eyvah Mikroplar Çıldırdı” adlı oyunun başlama saati 10.30 olarak açıklandı. Saat 13.00’te Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Anhelmus’un Maceraları, Hansel ve Gratel” ile sahne alacak.

Kutlamalar saat 16.30’da Direklerarası Seyirci Ödülleri ve 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bildirisinin okunması ile devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, saat 17.00’de “Duvarların Ötesi”, saat 20.30’da ise “3beş8 ve Diğer Şeyler” adlı oyunları sergileyecek.

denizli-dunya-tiyatro-gunu-ic

“TİYATRO HAYATIN TA KENDİSİDİR”
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinin sadece yol, su kanalizasyon, temizlik ve park işlerinden ibaret olmadığını belirtti. Zolan, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde hemşehrilerimizin doyasıya tiyatro izlemesi için yoğun bir program hazırladık . Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Denizli’nin kültür ve sanatla buluşması devam edecek. Çünkü tiyatro hayatın ta kendisidir. Biz de bunu yaşatmak ve daha da artılar katmak için gayret sarf ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı